DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
İYİ PARTİ, ESNAF VE ÇİFTÇİ SORUNLARINI ODA BAŞKANLARINDAN DİNLEDİ
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • İYİ PARTİ, ESNAF VE ÇİFTÇİ SORUNLARINI ODA BAŞKANLARINDAN DİNLEDİ

İYİ PARTİ, ESNAF VE ÇİFTÇİ SORUNLARINI ODA BAŞKANLARINDAN DİNLEDİ

ABONE OL
3 Temmuz 2021 23:12
İYİ PARTİ, ESNAF VE ÇİFTÇİ SORUNLARINI ODA BAŞKANLARINDAN DİNLEDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Ankara İl Başkanlığınca başlatılan “Büyük Ankara Buluşmaları” kapsamında partinin Başkanlık Divanı, Genel İdare ve Merkez Disiplin Kurulu üyelerinden oluşan gruplar Ankara ilçelerinde STK, Muhtar, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Bu kapsamda İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Arzu Önşen, İYİ Parti Erzurum Milletvekili Muhammet Naci Cinisli ve Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Baha Cankar Sarıtaş, Polatlı’da bir dizi ziyaret yaptı.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Arzu Önşen, İYİ Parti Erzurum Milletvekili Muhammet Naci Cinisli ve Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Baha Cankar Sarıtaş, dün Polatlı’ya gelerek İYİ Parti Polatlı İlçe Başkanı Muharrem Durukan ve İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Adnan Sezgin ile birlikte “Büyük Ankara Buluşmaları” kapsamında Polatlı’da bir dizi ziyarette bulundu.

BAŞKAN TARHAN, ŞOFÖR ESNAFININ SORUNLARINI ANLATTI

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Arzu Önşen, İYİ Parti Erzurum Milletvekili Muhammet Naci Cinisli, gelerek İYİ Parti Polatlı İlçe Başkanı Muharrem Durukan ve İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Adnan Sezgin’den oluşan heyet ilk olarak Polatlı Şoförler ve Otomobilciler Odasına giderek Başkan İsmail Tarhan ile görüştü. Tarhan, İYİ Parti heyetine ulaşımda yaşanan sorunları ve yapılması gerekenleri aktardı.

BAŞKAN TOPLU HUBUBAT PİYASASI HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Dünya ve Türkiye hububat piyasasının belirleyicisi konumunda olan Polatlı Ticaret Borsası’nda Başkan Yahya Toplu ile bir araya gelen Arzu Önşen, iktidar oldukları zaman ilk yapacakları işlerden birinin tarımın sorunlarını çözmek ve üreticiyi kalkındırmak olduğunu belirterek her zaman çiftçinin ve üreticinin yanında olacaklarını dile getirdi. Polatlı Ticaret Borsası Başkanı Yahya Toplu’da İYİ Parti heyetine tarımsal konulara ilişkin görüş ve önerilerini dile getirdi.

BAŞKAN KÖSEOĞLU, ÇİFTÇİNİN İÇİNDE BULUNDUĞU ZOR DURUMU AKTARDI

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Arzu Önşen ve beraberindeki İYİ Parti heyeti, Polatlı çiftçisinin temsilciliğini yapan Polatlı Ziraat Odası’nı ziyaret ederek Başkan Zekai Köseoğlu’ndan tarım hakkında bilgi aldı. Tarımın ülkemiz için çok önemli bir sektör olsa da çok sorunlu ve sıkıntılı günler geçirdiği belirten Polatlı Ziraat Odası Başkanı Zekai Köseoğlu, Polatlı’da özellikle sulamanın büyük bir sorun olduğunu aktardı ve bu yıl yaşanan tarımsal kuraklık nedeniyle bu sorunun daha da arttığını söyledi. Köseoğlu, tarımın sorunlarıyla ilgili genel bir bilgilendirme yaptı.

İYİ Parti heyeti Polatlı Şoförler ve Otomobilciler Odası, Polatlı Ticaret Borsası ve Polatlı Ziraat Odası ziyaretlerinin ardından Muhtarlar Derneği ve Şehit Ailelerine Hizmet Derneğini ziyaret etti. Cuma günü ziyaretlerini bu şekilde tamamlayan heyet bugün ise çarşı merkezindeki esnafları ziyaret etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.