DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
UĞURLU: DESTEK BEKLERKEN KÖSTEK ÇIKTI

UĞURLU: DESTEK BEKLERKEN KÖSTEK ÇIKTI

ABONE OL
14 Temmuz 2021 13:17
UĞURLU: DESTEK BEKLERKEN KÖSTEK ÇIKTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Polatlı İlçe Başkanı Sadık Serhat Uğurlu, Cumhurbaşkanlığı tasarruf genelgesinin yerel basını bitirme noktasına getirdiğine dikkat çekti.

Başkan Uğurlu, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Cumhurbaşkanlığı tasarruf genelgesinde yerel basına hiç beklemediği bir tasarruf tedbiri çıktı. Genelgeye göre yerel basına ilan ve reklam verilmeyecek. Kamuya ait kurum ve kuruluşlara gazete, dergi alınmayacak. Amaç tasarruf, iyi de hani ekonomi iyiye gidiyordu Ekonomi iyiyse yereldeki gazeteleri neden almıyoruz, neden reklam ilan vermiyoruz? Bu tezat olmuyor mu? Gaye o değil amaç yerel basını susturmak yazdırmamak. Yerelde ekonomi konuşuluyor, yerelde çözülemeyen sorunlar konuşuluyor, yerelde proje üretemeyen cumhur ittifakının temsilcileri konuşuluyor. Yerelde yemeklerde porsiyon küçültme konuşuluyor. Bunların üzerini örtmek duyurmamak için bu tedbirler alınıyor. Yakında Cumhur ittifakı temsilcilerine yerel gazetelere demeç vermeyin diye bir kararda çıkabilir.

Alınan tedbirler DEVA partisini hiç şaşırtmıyor. Bundan önce nasıl müzik sektöründe saat kısıtlaması geldi ise şimdi de bu tedbirler. Zira müzik ruhun gıdası, okumak ufkunuzu açar düşündürür. Ruhunuz gıdasız kalsın, ufkunuzu açmayın, büyük düşünmeyin. Ama bilmedikleri bir konu var Zenginlik her şeyi rahatça, kolayca alabilmek değildir. Zenginlik hiçbir şeyin satın alamadığıdır. Bu günlerde geçer yerel basın bu işi yaşadığı şehri sevdiği için, yaşadığı yere katkıda bulunabilmek için yapıyor. Halkımız da bunların yaptıkları uygulamalar sayesinde artık gerçekleri daha net bir şekilde kavrayabiliyor. Sandıkta bu yapılanların elbette hesabı görülecektir.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.