DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
AVCI: “HALK DA ESNAF DA YOKLUK İÇİNDE ÇIRPINIYOR”

AVCI: “HALK DA ESNAF DA YOKLUK İÇİNDE ÇIRPINIYOR”

ABONE OL
29 Temmuz 2021 09:19
AVCI: “HALK DA ESNAF DA YOKLUK İÇİNDE ÇIRPINIYOR”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Örgütü, toplumun her kesimine ulaşmak için uzun süredir sürdürdüğü çalışmalarına devam ediyor.  Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı başkanlığında CHP Polatlı İlçe Örgütü, esnaf ziyaretlerini sürdürdü. Avcı, ‘’ Esnafın ortak sesi; ‘’Dayanacak Gücümüz Kalmadı ‘’ şeklinde ve biz bu sesi duyurmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Avcı, ‘’Esnafı 2018’de Başlayan Kriz Vurdu, Pandemi Sürecinde Yurttaşın Kaderine Terk Edilişi O Sürecin Bir Süreğidir‘’

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, yönetim kurulu üyeleri, CHP Polatlı Kadın Kolları Başkanı Devlet Kuş, CHP Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Selami Ovacık, ilçe esnafı ile buluşmalarına devam etti.  Battalgazi ve Yavuz Selim Caddesi esnaflarını ziyaret eden CHP Polatlı İlçe Örgütü temsilcileriyle 2018 yılından bu yana yaşadıkları zorlukları paylaşan esnaflar, pandemi sürecinde çoğu esnafın desteklerden faydalanamadığını ifade etti. Personel sigorta primleri, kira ve kira stopajlarını dahi ödeyemediklerini ifade eden esnaf, iktidar temsilcilerini de esnaf ziyaretlerinde göremediklerini belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, ziyaretler esnasında yaptığı açıklamada, ‘’ Bizler, Cumhuriyet Halk Partisi olarak vatandaşlarımızla her zaman bir aradayız. Bugüne kadar dile getirdiklerimiz vatandaşlarımızın bizlere ilettiği sorunlarıdır. Gittiğimiz her yerde yurttaşlarımız ekonomik sıkıntılardan, işsizlikten ve zamlardan dert yanıyor. Geçim derdi insanlarımızı kara kara düşündürüyor. Çiftçi ürettiğinin para etmemesinden, buna karşın giderlerin de her geçen gün artmasından dolayı ne yapacağını şaşırmış durumda. Esnaflarımız pandemide destek göremedi; elinde avucunda ne varsa tüketmiş, birikimi bulunmayan esnafımız ise bankalara borçlanmış durumda. Cumhuriyet tarihinde daha önce hiç görülmemiş rekor seviyede işsizlik ile karşı karşıyayız. Muhtarlıklar icra tebligatları ile dolmuş. Ekonomide yaşanan kriz yurttaşlarımızı derinden etkiliyor, sosyal sorunlar sarmalına ve umutsuzluğa neden oluyor. Tüm bunlara rağmen çizilen pembe tablolar, halkın sorunlarından uzak açıklamalar, iktidarın vatandaşımızın gündeminden ne kadar koptuğunun göstergesidir. İktidar temsilcilerini esnaf ziyaretlerinde göremeyişimizin sebebi de bu kopuştur. ‘’ dedi.

Ovacık, ‘’ İşi, Emeği, Kazancı, Alınteri Çalınan Tüm Kesimlerin Sesi Olmaya Devam Edeceğiz ‘’  

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Selami Ovacık, yıllardır süren ekonomik krizle borçlandırılan, işi ve emeği çalınan tüm kesimleri ziyaret etmeye devam ettiklerini belirterek, ‘’ Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak,  iktidarın tersine vatandaşlarımızı yalnız bırakmıyoruz. Elimizden geldiğince, gücümüzün yettiğince yerel yönetimlerimiz ile birlikte dertlerine çare oluyor, milletvekillerimiz aracılığıyla seslerini Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşıyoruz. Bugün emeğiyle, alın teriyle, ağır ekonomik koşullarda nafakasını çıkartan esnafımızı dinlemeye, varsa çözebileceğimiz sorunlarına çare olmaya geldik. Maalesef her kesimden dertli olan, isyan eden, yalnız bırakılan ve işsizlikle uğraşan o kadar çok vatandaşımız var ki… İktidarın, esnafından, çiftçisine, emekçisinden, emeklisine, işsizine, öğrencisine  kadar tüm kesimlere yaşattığı ekonomik buhran ve psikolojik çöküş ortada…  Hesap verebilir, şeffaf bir şekilde yönetildiğinde, yandaşın vergi borçlarını affetmeye, yeni israf projeleri yapmaya değil de; oto tamircisinin, esnaf lokantasının, kahvehane, okul servisi esnafının, kırtasiyecinin, gençlerin, üreticinin ve işsizlerin dertlerine çare üretmekte mesai harcanırsa, hiçbir sorunumuz kalmaz. Vatandaşımızla birlikte esnafın, asgari ücretlinin, gençlerin, kadınların iktidarını kuracağız. ‘’ ifadelerinde bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.