DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
SİYASİ PARTİLER ORMAN YANGINLARI İÇİN TEK YÜREK

SİYASİ PARTİLER ORMAN YANGINLARI İÇİN TEK YÜREK

ABONE OL
6 Ağustos 2021 13:29
SİYASİ PARTİLER ORMAN YANGINLARI İÇİN TEK YÜREK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Belediye Meclisi Ağustos ayı birinci birleşim birinci oturum toplantısında tüm parti grupları orman yangınları hususunda ortak bildiri okudu.

Bildiriyi tüm partiler adına MHP Belediye Meclis Üyesi Tolgahan Genç okudu. Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya da konuyla ilgili olarak; “Ülkemizde içimizi acıtan yangınlar var. Mal ve can kayıplarımız var. Allah beterinden korusun. Bir an önce son bulmasını istiyoruz” dedi.

ORMAN YANGINLARI MİLLETÇE YÜREKLERİMİZİ YAKMAYA DEVAM ETMEKTEDİR

Tüm meclis üyelerinin orman yangınlarıyla ilgili hazırladığı ortak bildiri de şu ifadeler yer aldı; “28 Temmuz tarihinden bu yana Antalya’nın Manavgat ilçesinde başlayarak Ege ve Akdeniz kıyılarında eş zamanlı olarak devam eden orman yangınları milletçe yüreklerimizi yakmaya devam etmektedir. 125 farklı noktada meydana gelen yangınlarda ülkemizin gözbebeği olan ormanlarımızın yanı sıra; çok sayıda vatandaşımız ve yerleşim noktamız zarar görmüştür.”

BU FELAKETİN EN KISA SÜREDE KONTROL ALTINA ALINACAĞINA OLAN İNANCIMIZ TAMDIR

“Ülkemizin ciğerleri olan ormanlarımızın ekosistemleri içerisinde yaşamını sürdüren çok sayıda canlı yangınlardan etkilenmiş; vatandaşlarımız hayatlarını kaybetmiş, mahallelerimiz tahliye edilmek zorunda kalınmıştır. Devletimizin ve milletimizin yoğun çabasıyla bu yangınlar birçok noktada kontrol altına alınmıştır. Havadan ve karadan müdahale çalışmaları birçok noktada devam etmektedir. Devletimizin ve milletimizin el ele yürüttüğü çalışmalarla bu felaketin en kısa sürede kontrol altına alınacağına olan inancımız tamdır. Polatlı Belediye Meclisi olarak cennet vatanimizin ormanlarında meydana gelen yangınların en kısa sürede kontrol altına alınmasını, kıyı bölgelerimizin mutlu ve huzurlu günlerine tekrar ulaşmasını temenni ediyoruz.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.