DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI TİCARET BORSASINDAN YANGIN BÖLGESİNE İKİ TIR YARDIM

POLATLI TİCARET BORSASINDAN YANGIN BÖLGESİNE İKİ TIR YARDIM

ABONE OL
11 Ağustos 2021 10:57
POLATLI TİCARET BORSASINDAN YANGIN BÖLGESİNE İKİ TIR YARDIM
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Ticaret Borsası, yangın mağdurlarına destek olmak amacıyla Milas’a yardım eli uzattı.

Polatlı Ticaret Borsası üyelerinin katkısıyla Milas’a 324 bin 600 lira nakdi yardımın yanında 21 ton un ve 508 çuval yem yüklü tır gönderildi. Ticaret Borsası Başkanı Yahya Toplu yardımların devam ettiğini belirtti.

ANTALYA’DA YOĞUNLUK OLDUĞU İÇİN MİLAS’A GÖNDERİLİYOR

Üyelerin bağışlarıyla Milas’a 21 ton un ve 508 çuval arpa ve arpa ezmesi ve yem gönderileceğini aktaran Toplu; “Geçen gün borsanın satış salonunda ifade ettiğim gibi Muğla ve Antalya’da meydana gelen yangın nedeniyle büyük bir mağduriyetin yaşandığını ifade etmiştim. Üyelerimizle yardım için kampanya başlatmıştık. Bu kampanya çerçevesinde üyelerimiz 21 ton un, 508 çuval yem sevk ediyoruz. Antalya’ya yoğunluk olduğu için Milas’a gönderiyoruz. Osman Özel, Erkan Bozkuş, Aydıner Evirgen, Uzunoğulları, Ali Türkoğlu, Senayi Gökçe, Aytaçlar, Yaman tarım ve Ahmethan tarım, İlhan Akkaya, Kardeşler tarım, Mutlu Yardım, Murat Çağlancı, Hasan Arıkan, YB petrol, Güven Elibol, Niyazi Şahin, Celal Uzun, Demir Tarım, Pınar Tarım, Ata Tarım, Mehmet Ergün arpa ezmesi yardımında, Ata Tohumculuk, Metin Baysar ve Nurettin Arıkan arpa yardımında, Çiftçiler Yem ve Erdoğan Özel Limited Şirketi ise yem bağışında bulundu.” dedi.

BAŞKAN TOPLU’DAN ÜYELERE TEŞEKKÜR

Un bağışı yapan fabrikaları açıklayan Toplu; “21 ton unu 5 fabrika gönderiyor. Beşer ton Kırtızlar, Toplu un, ONSA ve Nora un, 1 tonda Palamutoğlu verdi. Unlar Milas Ticaret ve Sanayi Odası’na gidecek. Onar kilo yaptık ki mağdur olanlara daha çabuk verilsin. Yemlerde Milas Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğüne teslim edilecek. Yemin 120 çuvalını Çiftçiler Yem Sanayi verdi. Para yatıranlarda oldu. Bu katkı tamamen üyelerimize ait teşekkür ediyorum.” dedi.

TOPLAM 324 BİN 600 LİRA DA NAKDİ YARDIM

Nakdi yardımda bulunduklarını aktaran Yahya Toplu; “Polatlı Ticaret Borsası olarak biz 300 bin lira yardımla öncülük sağladık. 24 bin 600 lirada üyelerimiz yatırdı, 324 bin 600 lira da nakdi yardımımız oldu. Yardımlar devam ediyor. Özbaşak yem, Atalay Kardeşler, Engin Yaylak, Erol Bolsu, Gönlüaçık tarım ürünleri, Kemal tarım ürünleri, Muammer Çayıri Yavuz Kırtız, Güray AYtekin, Gülzar Oba, Münüp Oktay, ortağı, İMC tarım ürünleri, Paşa Zahire, Baysallar, Yusuf Özcan, Ahmet Çetin Aydemir ve Ahmet Erol üyelerimiz nakdi yardımda bulundu.” dedi.

Orman yangını nedeniyle ülkenin büyük bir kayıp yaşadığını söyleyen Yahya Toplu; “Böyle günlerde birbirimize sahip çıkmak zorundayız. 120 bin hektar orman alanımız yandı. On binlerce canlı telef oldu. O ormanları yetiştirmek yıllarımızı alır. Ülkemiz için çok büyük bir kayıp. Umarım o dağlar yeniden yeşerir. Allah böyle afetlerin tekrarını göstermesin.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.