DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
“30 AĞUSTOS ZAFERİNİN 99.  YILDÖNÜMÜNÜ KUTLAMANIN GURURUNU HEP BİRLİKTE YAŞIYORUZ”
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • “30 AĞUSTOS ZAFERİNİN 99. YILDÖNÜMÜNÜ KUTLAMANIN GURURUNU HEP BİRLİKTE YAŞIYORUZ”

“30 AĞUSTOS ZAFERİNİN 99. YILDÖNÜMÜNÜ KUTLAMANIN GURURUNU HEP BİRLİKTE YAŞIYORUZ”

ABONE OL
30 Ağustos 2021 15:33
“30 AĞUSTOS ZAFERİNİN 99.  YILDÖNÜMÜNÜ KUTLAMANIN GURURUNU HEP BİRLİKTE YAŞIYORUZ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kaymakam Murat Bulacak 30 Ağustos Zaferinin 99. Yıldönümünü Nedeniyle Bir Mesaj Yayımladı

Türk Milletinin gücünün, vatanına, bayrağına ve bağımsızlığına olan bağlılığının, azminin karşısında duracak hiçbir gücün olmadığının kanıtı olan 30 Ağustos Zaferinin 99.  Yıldönümünü kutlamanın gururunu hep birlikte yaşıyoruz.

26 Ağustos 1922’de başlayan ve 30 Ağustos’ta büyük bir zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz da, en zor şartlarda milletimizin yeniden dirilişinin, yeniden ayağa kalkışının, yeniden geleceğine sahip çıkışının sembolü olmuştur.

Ecdadımız, bu zaferle; savaşın kazanılmasında vatan, millet ve bayrak sevgisinin, birlik ve beraberlik ruhunun,  sayısal güçten daha üstün olduğunu tüm dünyaya kanıtlamış, bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa da yol göstermiştir.

Bugün bize düşen görev ise; bu toprakları kanlarıyla sulayan vatan evlatlarına layık olmak, aynı özveriyle sahip çıkmak, korumak ve ecdadımızdan aldığımız bu emaneti bizden sonraki nesillere daha güvenli bir şekilde devretmektir.

Bu duygu ve düşüncelerle bu zaferi bize armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan ve ülkemizin milletiyle bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden Aziz Şehitlerimizi, Kahraman Gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Kahraman Mensuplarının ve bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.