DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI BELEDİYE BAŞKANI MÜRSEL YILDIZKAYA’NIN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • POLATLI BELEDİYE BAŞKANI MÜRSEL YILDIZKAYA’NIN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

POLATLI BELEDİYE BAŞKANI MÜRSEL YILDIZKAYA’NIN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

ABONE OL
30 Ağustos 2021 15:31
POLATLI BELEDİYE BAŞKANI MÜRSEL YILDIZKAYA’NIN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

100 Yıl önce Sakarya Meydan Muharebesi ile kahraman ecdadımızın başlattığı eşsiz mücadele neticesinde; Türk Milleti’nin yeniden ayağa kalktığı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. Yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Sakarya’dan Kocatepe’ye uzanan bu emsalsiz mücadele; Dumlupınar’da şaha kalkmış, Başkomutanlık Meydan Muharebesiyle Türk Milleti’nin kudretini tüm dünyaya göstermiştir.

30 Ağustos Zafer Bayramı şanlı tarihimizin en önemli dönüm noktası; Büyük Türk Milletinin hürriyet ve bağımsızlık fikrinin ölmez bir abidesi olarak tarihteki yerini almıştır. Sakarya Meydan Muharebesi’nde düşmana vurulan büyük darbe ile başlayan süreç; işgalle tarihe gömülmek istenen milletimizin küllerinden yeniden doğarak, şahlanıp kendine gelişiyle neticelenmiştir.

Tarihi şan ve şerefle dolu olan milletimiz kazandığı büyük zaferle bağımsızlığına musallat olan düşmanlara unutamayacakları büyük bir ders vermiştir. Milletimizin makûs kaderini değiştirmiş olan bu zafer ile Türk milleti hiçbir şekilde vatanın bütünlüğünden, bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde sonsuza kadar hür, bağımsız ve onurlu bir şekilde yaşayacağını cihana ispat etmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle;

Başta Muzaffer Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını; Anadolu’yu bizlere yurt olarak kazandıran kahramanlarımızı, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor; 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyorum.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.