DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
AK PARTİ İLÇE YÖNETİMİ ZİYARET TURUNDA

AK PARTİ İLÇE YÖNETİMİ ZİYARET TURUNDA

ABONE OL
3 Eylül 2021 11:00
AK PARTİ İLÇE YÖNETİMİ ZİYARET TURUNDA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Aysel Demir gerçekleştirdiği ziyaretlerle Polatlı esnafının ve vatandaşların yanında olmayı sürdürüyor.

Demir, bu kapsamda Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Yıldır’ı ve Necip Fazıl ikinci etap parkındaki kadın girişimcileri ziyaret etti.

CUMHURİYET MAHALLESİ MUHTARLIĞINA ZİYARET

İlk olarak Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Yıldır’ı ziyaret den AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Aysel Demir, Muhtar Yıldır’dan Cumhuriyet Mahallesinin sorunlarını ve talepleri dinledi. Samimi bir havada geçen görüşmeyle ilgili olarak Demir, “Cumhuriyet Mahallesi Mahalle Muhtarımız Ahmet Yıldır Beyefendiyi ziyaret ettik. Cumhuriyet mahallemizin sorunlarını masaya yatırdık. Misafirperverliğinden dolayı muhtarımıza teşekkür ederim.” dedi.

DEMİR, KADIN GİRİŞİMCİLERLE GÖRÜŞTÜ

Aysel Demir daha sonra Necip Fazıl ikinci etap parkındaki kadın girişimcileri ziyaret etti. Dükkanları tek tek ziyaret eden Demir, kadın girişimcilere çalışmalarında başarılar dileyerek görüş ve önerilerini dinledi. Demir, “Dinliyoruz, anlatıyoruz yeni yeni şeyler öğreniyoruz.Hemşehrilerimiz ile birlikte olmak enerjimizi artıyor.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.