DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
KAYMAKAM BULACAK, SELDEN ETKİLENEN KÖYLERİ ZİYARET ETTİ

KAYMAKAM BULACAK, SELDEN ETKİLENEN KÖYLERİ ZİYARET ETTİ

ABONE OL
6 Eylül 2021 12:53
KAYMAKAM BULACAK, SELDEN ETKİLENEN KÖYLERİ ZİYARET ETTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kaymakam Murat BULACAK,  geçtiğimiz gün yağan etkili yağış nedeniyle selin vurduğu Özyurt, Sinanlı, Adatoprakpınar Mahalleleri ve Polatlı Tarım İşletmesi Müdürlüğünde incelemelerde bulundu.

Yapılan incelemelerde İlçe Tarım ve Orman Müdür V. Mustafa DOĞANAY, İlçe Yazı İşleri Müdür V. Cem BİLGE, Polatlı Tarım İşletmesi Müdürü Ünal KILIÇ, Özyurt, Sinanlı, Adatoprakpınar Mahalle Muhtarları ve çok sayıda vatandaş Kaymakam Bulacak’a eşlik etti.

Yoğun yağışlardan Özyurt, Sinanlı, Adatoprakpınar Mahallelerindeki tarım alanlarında meydana gelen hasarlar ve TİGEM’in Uzunbeyli Mahallesi yolu üzerinde bulunan yeni koyun ağılında meydana gelen zarar incelendi.

Kaymakam BULACAK yaşanan sel felaketi ile ilgili olarak “Etkili olan sağanak yağış büyük zararlara neden oldu. Mahallelerde pek çok ekili tarım arazileri ve toplanmış olan mahsulün de zarara uğramasından dolayı hasar tespit çalışmalarımız hızla başlatıldı. Polatlı Kaymakamlığı olarak en kısa süre içerisinde bu çalışmaları tamamlayacağız.” diyerek bundan sonra etkili yağışlar neticesinde oluşabilecek sel felaketleri için gerekli önlemlerin alınması gerektiği vurgusunu yaptı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.