DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
TÜM ANKARA DUYDU: BABACAN POLATLI’YA GELÍYOR

TÜM ANKARA DUYDU: BABACAN POLATLI’YA GELÍYOR

ABONE OL
20 Eylül 2021 20:56
TÜM ANKARA DUYDU: BABACAN POLATLI’YA GELÍYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL


DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Perşembe günü Polatlı’ya geliyor. DEVA Partisi bu kapsamda Polatlı’nın yanı sıra Ankara genelindeki bilboardlar ile bu ziyareti tüm Ankara’ya duyurdu.

SADIK SERHAT UĞURLU


Demokrasi ve Atılım Partisi Polatlı İlçe başkanlığı 23 Eylül Perşembe günü saat 11’de Urfa konak düğün salonunda olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirecek. Genel kurul toplantısı Deva partisi genel başkanı Ali Babacan’ın katılımı ile yapılacak. Genel başkan Babacan daha sonra Polatlı’da STK temsilcileri ve muhtarlarla biraraya gelecek. Sonrasında çarşıda esnaf ziyareti gerçekleştirecek olan Babacan, ardından Perpa pazar yerinde pazarcı esnafları ile buluşacak. Deva partisi Polatlı İlçe başkanı avukat Serhat Sadık Uğurlu bugün düzenlediği basın toplantısı ile tüm Polatlı halkını bu büyük buluşmaya davet etti.

Başkan Uğurlu ve partililer, haftalardır bu toplantı için hazırlanıyor bu kapsamda Polatlı’nın hemen hemen her köyü gezilerek vatandaşlar genel kurula davet edildi . Ayrıca Polatlı’nın yanısıra Ankara’da da “Polatlı’nın devası hazır” yazılı bilboardlar ile geniş kapsamlı duyuru yapıldı.

Ankara’daki bilboardlar

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.