DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
GORDİON’DA OPERA

GORDİON’DA OPERA

ABONE OL
21 Eylül 2021 17:32
GORDİON’DA OPERA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti İlçe Başkanı Aysel Demir, Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü’nün Yassıhöyük Gordion’da düzenlemiş olduğu programa katıldı.

Üst düzey ve yoğun katılımın olduğu Programa ilgi büyüktü. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz, Ak Parti Milletvekili Nevzat Ceylan ve Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan katılanlar arasındaydı.

Kültür sanat faaliyetlerinin önemine değinen Başkan Demir; Görsel sanatlarda iyi olduğumuzu ve bu tür etkinliklerin artarak devam etmesi gerektiğini dile getirdi. Bölgemizin tanıtımı açısından bu organizasyonların artarak devam etmesi gerektiğini dile getirerek, bu gecede bulunmaktan büyük keyif aldığını belirtti.  Demir, “İlçemizin lokal durumu, Frig medeniyetinin merkez şehri , başkenti Gordion’u sınırları içerisine almaktadır. Yapmış olduğum görüşmelerde ilgililere, Gordion ve civarında FRİG VADİSİ projesi sınırları içerisine alınması gerektiğini dile getirerek bunun önemini anlatma fırsatı bulduk. İlçemiz turizminin gelişmesi açısında bunun son derece önemli olduğunu vurguladık.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.