DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
ÖZTÜRK: “POLATLI SANAYİ ESNAFIMIZ PERİŞAN”

ÖZTÜRK: “POLATLI SANAYİ ESNAFIMIZ PERİŞAN”

ABONE OL
21 Eylül 2021 17:22
ÖZTÜRK: “POLATLI SANAYİ ESNAFIMIZ PERİŞAN”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeniden Refah Partisi Polatlı İlçe Başkanı Muzaffer Öztürk ve yönetimi sanayi esnafını ziyaret ederek talep ve sorunlarını dinledi. Öztürk, üye kayıtlarının da her geçen gün arttığını belirtti.

ÖZTÜRK: BU SİSTEM ARTIK DEĞİŞMELİ

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Polatlı İlçe Başkanı Muzaffer Öztürk, “Polatlı İlçe teşkilatı olarak sanayi esnaflarımızı gezerek, hatırlarını sorduk, hayırlı işler diledik, sorunlarını dinledik. Polatlı sanayi esnafımız perişan, akşam saatleri olmasına rağmen siftah yapmayan esnaflarımızı gördük. Yine sanayi esnaflarımızdan kaportacı bir arkadaşımız insanlar artık kaza yapmaya korkuyor. Bir kaportacı parçasını 1 ay önce 350 liraya alırken şimdi 900 lira oldu diyor. Ne oldu da 1 ayda yüzde 200 zamlandı. Bu duruma bir dur diyecek yok. Sanayi içine araç giremeyecek durumda yolları çok perişan. Sanayii içi yollarının acilen yapılması gerekmektedir. Esnafımız diyor ki bu sistem değişmeli artık. Bence de değişmeli artık. Sanayi esnafımıza da el atılmalı, kolaylıklar sağlanmalıdır. Sanayimizden 1 gün içerisinde onlarca kişi katılım sağlamışlardır. Rabbim hayırlara vesile kılsın. Akın akın katılımlar devam ediyor.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.