DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
BAĞ EVLERİ BÖLGESİ ÇÖP KONTEYNIRLARINA KAVUŞTU

BAĞ EVLERİ BÖLGESİ ÇÖP KONTEYNIRLARINA KAVUŞTU

ABONE OL
6 Ekim 2021 14:58
BAĞ EVLERİ BÖLGESİ ÇÖP KONTEYNIRLARINA KAVUŞTU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz ay oldukça ses getiren “Bağ Evleri Üvey Evlat mı? Haberimizin ardından Bağ evlerine çöp konteynerı konulması için Polatlı Belediye Meclisinde karar alınmıştı. Konteynerlar bugün itibariyle Polatlı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce Bağ Evleri bölgesine yerleştirildi.

Bağ Evleri bölgesinde konteyner yenileme çalışması gerçekleştiren Polatlı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri; bölgede bulunan tüm lokasyonlara yeni çöp konteynerleri yerleştirdi. Halk sağlığı için çalışmalarını sürdüren ekipler çöplerin zamanında ve etkin bir biçimde toplanması, çevreye zarar vermemesi amacıyla bağ evleri bölgesinde bulunan tüm yolları yeni çöp konteynerleri ile buluşturdu.

ÇÖP KONTEYNERLERİ DÜZENLİ OLARAK DEZENFEKTE EDİLİYOR

Polatlı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından şehrin muhtelif noktalarında bulunan eski çöp konteynerleri halk sağlığı parolasıyla yenilenmeye devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen saha çalışmasıyla kullanılmayacak duruma gelen çöp konteynerleri kaldırılarak, yerlerine yeni konteynerler konuluyor. Kirli durumda bulunan çöp konteynerlerini düzenli olarak dezenfekte eden Polatlı Belediyesi ekipleri yenileme çalışmalarının yanı sıra tüm konteynerlerde bakım ve onarım çalışmaları yürütüyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.