DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI MUHTARLARI, KAYMAKAM BULACAK BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI

POLATLI MUHTARLARI, KAYMAKAM BULACAK BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI

ABONE OL
12 Ekim 2021 16:57
POLATLI MUHTARLARI, KAYMAKAM BULACAK BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İlçemiz merkez ve kırsal mahalle muhtarlarının katıldığı muhtarlar toplantısı İlçemiz Kaymakamı Murat Bulacak başkanlığında gerçekleştirildi.

Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Kaymakam Murat Bulacak’ın yanı sıra İlçe Emniyet Müdürü Şener Derin, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Erkan Çinar, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Burhanettin Sütçü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Emel Üneşi, İlçe Yazı İşleri Müdür V. Cem Bilge, Polatlı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Barkın Yıldırım ve muhtarlar katıldı.

Toplantı da muhtarlara hitap eden Kaymakam Murat Bulacak, ilçemizin Covid – 19 salgını ile mücadele noktasında her geçen gün daha da iyiye gidildiğini belirterek, toplum olarak rehavete kapılmayarak kuralların gevşetilmemesi gerektiğini söyledi.

Hastanedeki yatış oranının büyük bir çoğunluğunun aşı olmayanlardan oluştuğunu dile getiren Kaymakam Murat Bulacak, salgınla mücadelenin en önemli şartının aşıların tam ve zamanında yapılmasını olduğunu belirterek hedeflerinin aşılama çalışmalarının en üst seviyeye çıkarılması olduğunu ifade etti. Kaymakam Murat Bulacak, topyekûn mücadele verilmesi gereken salgının yayılımının önlenmesi ve İlçemizin tamamen bertaraf edilmesi için gereken tedbirlerin alınarak uygulanması noktasında bütün adımların atılacağını ifade etti. 

Kaymakam Murat Bulacak Salgına karşı verilen mücadelede verdikleri destek ve katkıları nedeniyle mahalle muhtarlarına teşekkür ederek desteklerini devam ettirmelerini istedi.

Soru cevap kısmıyla devam eden toplantının sonunda Kaymakam Murat Bulacak, muhtarlara ve katılımcılara katkılarından ve katılımlarından dolayı teşekkür ederek, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam temennisinde bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.