DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
AVCI: “MÜBAREK MEVLİD KANDİLİNİ EN İÇTEN DUYGULARIMLA KUTLARIM”
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • AVCI: “MÜBAREK MEVLİD KANDİLİNİ EN İÇTEN DUYGULARIMLA KUTLARIM”

AVCI: “MÜBAREK MEVLİD KANDİLİNİ EN İÇTEN DUYGULARIMLA KUTLARIM”

ABONE OL
16 Ekim 2021 12:39
AVCI: “MÜBAREK MEVLİD KANDİLİNİ EN İÇTEN DUYGULARIMLA KUTLARIM”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı Mevlid  Kandili mesajı yayınladı:  

  AVCI “Mevlid; doğum zamanı, doğulan yer ve zaman anlamına gelmektedir. Peygamber Efendimiz (sav)’in doğduğu geceye Mevlid Gecesi denir. Bu gece aynı zamanda Rebiülevvel ayının onikinci gecesidir. Dünyanın her kesiminden Müslümanlar, her sene bu geceyi Mevlid Kandili olarak kutlamaktadır.” dedi.

Avcı mesajında,       “İnsanlığı ayakta tutan, insanı mükemmel kılan ve yücelten kuşkusuz ki ahlaki değerlerimizdir. Ahlaki vasıflarını kaybetmiş toplumların yükselmesi asla düşünülemez. Bu itibarla evrensel ahlak kurallarının muhafaza edilmesi, hem insani hem de dini bir görevdir. Ancak, dini söylem ve sembollerin yoğunlaştığı bir süreçte olmamıza karşın toplumsal bir sorun olarak nefret, hiddet, şiddet, ayırımcılık, haksızlık ve yolsuzluk da artış göstermektedir.Kişisel ve organize çıkarlar uğruna insani ve vicdani değerlerin erozyona uğratılmasının zararları her geçen gün daha da hissedilmektedir.” sözlerine yer verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlıİlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı “Bu bağlamda; çevremizde ve İslam dünyasında ihtiyaç duyulan huzur, barış, dostluk, kardeşlik ortamının tesisi için şekilcilik ve gösterişten çok, muhteva ve samimiyet yani Peygamberimizin güzel ahlaktaki örnekliği öne çıkmalıdır.

            Bu vesileyle, tüm vatandaşlarımızın ve İslam dünyasının Mübarek Mevlid Kandilini en içten duygularımla kutlar, sağlık ve esenlikler dilerim.” temennisinde bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.