DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
CHP POLATLI İÇİN ÖRGÜTLENMEDE  YEPYENİ BİR UFUK

CHP POLATLI İÇİN ÖRGÜTLENMEDE YEPYENİ BİR UFUK

ABONE OL
16 Ekim 2021 12:41
CHP POLATLI İÇİN ÖRGÜTLENMEDE  YEPYENİ BİR UFUK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Parti Okulu ve CHP Ankara İl Eğitim Sekreterliği tarafından Öbek Örgütlenme Sorumlularına yönelik Sokak Öbek Örgütlenmesi Eğitimi, Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanlığında gerçekleştirildi. CHP Parti Okulu Parti İçi Eğitim Sorumlusu, CHP 24,25 ve 26.’ncı dönem Mersin Milletvekili, akademisyen, Profesör Doktor Aytuğ Atıcı, CHP Ankara İl Eğitim Sekreteri Türkan Cihaner Salış, CHP Parti Okulu 1. Bölge Koordinatörü Umur    Cevrem katılımıyla gerçekleştirilen eğitimde, CHP Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, CHP Polatlı İlçe Eğitim Sekreteri Musa Su, CHP Polatlı İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve öbek sorumluları hazır bulundu. CHP Parti Okulu Parti İçi Eğitim Sorumlusu Profesör Doktor Aytuğ Atıcı’nın sunumu, ilgi ile takip edildi.

Aytuğ Atıcı, ‘’ Gönüllü Öbek Sorumlularımızla Birlikte, CHP Varoldukça Yaşayacak Bir Seçmenle İletişim Modeli Kuruyoruz ‘’

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen, CHP’nin yeni örgütlenme modeli “Sokak Örgütlenmesi” ile ilgili Öbek Sorumluları Eğitimi öncesinde Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı,  ‘’Öbek Örgütlenme Sorumlularımız, Sokak Örgütlenmesi Eğitimlerinin ardından alan çalışmalarına başlayacak ve mahallelerinde komşu dayanışmasının gücünü ortaya koyarak, partimizin iktidar yürüyüşündeen sağlam adımları atacaklardır. Bugün bu eğitimi vermek üzere Parti Okulu Parti İçi Eğitim Sorumlumuz, önceki dönem milletvekilimiz, akademisyen, profesör doktor sayın Aytuğ Atıcı’ya, İl Eğitim Sekreterimiz sayın Türkan Cihaner Salış’a ve Parti Okulu1. Bölge Koordinatörümüz sayın Umur  Cevrem’e, bu eğitimi almak üzere katılım sağlayan öbek sorumlularımıza, parti gönüllülerimize teşekkür ediyorum. ‘’dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara İl Eğitim Sekreteri Türkan Cihaner Salış, eğitim programının il ve ilçe örgütlerince büyük ilgiyle karşılandığını belirterek, ‘’ Sokak örgütlenmesi projesi, bilişim altyapısıyla desteklenmektedir. Öbek sorumluları, Parti Okulu tarafından eğitildikten sonra, yaptıkları saha çalışmaları sistematik şekilde denetlenecek. Partimizin ve ülkemizin geleceğine dönük bu proje ile partimize yepyeni bir ufuk açıldı. Ankara’yı, tüm ilçelerimizi, tüm Türkiye’yi öbek öbek örgütlüyoruz.” İfadelerinde bulundu.

CHP Parti Okulu Parti İçi Eğitim Sorumlusu CHP 24,25 ve 26.’ncı dönem Mersin Milletvekili, akademisyen, profesör doktor Aytuğ Atıcı, ‘’ Gönüllü Öbek Sorumlularımızla Birlikte, CHP Varoldukça Yaşayacak Bir Seçmenle İletişim Modeli Kuruyoruz’’  sözleriyle tanımladığı “Sokak Örgütlenmesi” adı verilen yeni modelin eğitim sunumunda, yapılması planlanan çalışmaları, hedefleri ve yöntemleri Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanlığı Öbek Sorumlularına anlattı. 

‘’Komşunu tanı, onu dinle ve dayanışma içinde ol ‘’

‘’Öbek’ ‘ adı verilen ve en fazla 400 seçmeni kapsayan bölgelere İlçe Başkanlığı tarafından atanan öbek sorumluları, Sokak Örgütlenmesi modeli çatısı altında yürütülecek öbeklenme çalışmaları hakkında eğitim aldı.  ‘’Komşunu tanı, onu dinle ve dayanışma içinde ol’’ sloganıyla yürütülen Sokak Örgütlenmesi,  Parti Okulu Koordinatörleri ve Ankara İl Eğitim Sekreterliği destekleri ile öbek sorumluluları eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor.

 “Sokak Örgütlenmesi” projesine göre, Polatlı’daki  bütün mahalleler ayrı ayrı örgütlenmek üzere birbirine yakın sokakları içine alan ve her biri yaklaşık 400 seçmenden oluşan “öbekler”  oluşturuldu. Projenin eğitim sunumunu gerçekleştiren CHP Parti Okulu Parti İçi Eğitim Sorumlusu Prof. Dr Aytuğ Atıcı, ‘’ Tek hedefimiz ve tek yükümlülüğümüz var; Partimizi iktidara taşımak… Bu anlamda sokak örgütlenmesi ile seçmenleriz  “Komşunu Tanı, Onu Dinle ve Bir İyilik Yap” mantığıyla ziyaret edilecek, dertlerine derman aranacak. Üst düzey bilişim altyapısıyla desteklenen projede,  Öbek sorumlularımız, parti okulu tarafından eğitildikten sonra, yaptıkları saha çalışmaları sistematik şekilde denetlenecek. Öyle bir proje oluşturduk ki CHP var olduğu süre boyunca bu örgütlenme modelini kullanabilecek. CHP’ye yepyeni bir ufuk açtık ve örgütlenmemizi en tabana kadar indirdik. Bütün Türkiye’yi öbek öbek örgütlüyoruz. Örgütlenmeyen sokak, girilmeyen ev kalmayacak. Türkiye genelinde,  yaklaşık 200 bin civarında öbekler oluşturuldu. Öbeklere uygun sorumlular atandı, bilişim altyapısı ile Parti Okulu Parti İçi Eğitim Koordinatörlerimiz ve İl Eğitim Sekreterliği işbirliği ile sorumlularımız eğitiliyorlar. Dördüncü etapta ise ev ziyaretleri, esnaf ziyaretleri olacak.Kurulacak güçlü bir iletişim bağı ile, Partimizi iktidar hedefine birlikte taşıyacağız.Polatlı İlçe Başkanlığı’mızda gerçekleştirdiğimiz eğitim programımıza katılan öbek sorumlularımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum ” ifadelerinde bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.