DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Milletvekili Yeğin’den Kıymaz’a ziyaret

Milletvekili Yeğin’den Kıymaz’a ziyaret

ABONE OL
19 Ekim 2021 09:58
Milletvekili Yeğin’den Kıymaz’a ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Ankara Milletvekili Orhan Yeğin, Ak Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı İsa Karapolat; Ak Parti İlçe Başkanı Aysel Demir ve ilçe teşkilatı üyeleri ile birlikte Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertuğrul  Kıymaz’ı makamında ziyaret ettiler.

Başkan Kıymaz; Ak Parti Ankara Milletvekili Orhan Yeğin ile görüşmesinde Polatlı esnafına dair açıklamalarda bulundu. Esnafın sorunlarını ve ihtiyaçlarının yanı sıra kooperatif çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Pandemi döneminde esnafın kredi ihtiyacını karşılayarak esnafa destek olduklarının altını çizen Başkan Kıymaz, “Kooperatif kredimizi pandemi döneminde de kullandırdık, ayrıca ödeyemeyen esnafımız da 3 ay yani 90 gün boyunca ertelemelerden yararlandıralar. Ayrıca takibe düşmüş kredi taksiti bulunan esnaflarımıza 18 aya kadar yapılandırma uyguladık.”diye konuştu. Kıymaz, Ak Parti Ankara Milletvekili Orhan Yeğin, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı İsa Karapolat; Ak Parti İlçe Başkanı Aysel Demir ve ilçe teşkilatı üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

İlçemizde bir dizi ziyarette bulunduğunu dile getiren Ak Parti Ankara Milletvekili Orhan Yeğin, pandemi döneminde başarılı çalışmalara imza atan ve Polatlı esnafının yanında olan Başkanımız Ertuğrul Kıymaz’ı tebrik etti.

Orhan Yeğin, Polatlı esnafının sorunlarını genel merkez düzeyinde dile getireceklerini belirterek,  “Artan arz ile birlikte  dünyada olan kriz ülkemizi de etkiledi. Fiyat artışları alım kapasitesini düşürdü ve esnafımızı da zor durumda bıraktı. Bunla ilgili çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Hafta da en az 2 gün Ankara ilçelerimizi ziyaret ederek sorunları dinleyip, çözüm üretmekteyiz.”dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.