DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
ADD’DEN 98.YILA ÖZEL 98 BAYRAK

ADD’DEN 98.YILA ÖZEL 98 BAYRAK

ABONE OL
26 Ekim 2021 13:47
ADD’DEN 98.YILA ÖZEL 98 BAYRAK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Atatürkçü Düşünce Derneği Polatlı Şubesi, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98’inci yılına özel “98 Atatürk’lü bayrak” projesini başlattı.

Konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle;

“Atatürkçü Düşünce Derneği Polatlı Şubesi olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda evlere ve işyerlerine asılmak üzere “Cumhuriyet’imizin ilan edilişinin 98.yılında 98 Atatürk’lü Bayrak” projemize ilgi bizleri mutlu etti. Ulusal bayramlarımızda ev ve işyerlerimize bayrak asmanın önemine dikkat çekmek için ADD Polatlı Şubesi olarak farkındalık yaratmaya çalıştık. Bayrak dağıtımı projesine ADD Polatlı Şubesi Başkanı Av.Hatice Hatipoğlu ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. ADD Polatlı Şubesi olarak bayrakları temin eden başkanımız Hatice Hatipoğlu’na, bayrak projemizi organize eden, uygulayan başkan yardımcısı Ali Özgür Bilgiç’e, yönetim kurulu üyelerine ve etkinliğimize katılan çok kıymetli üyelerimize ve Atatürkçü Düşünceye gönül vermiş dostlarımıza teşekkür ederiz.”

“BAYRAK ASMA GELENEĞİMİZİN GÜN GEÇTİKÇE UNUTULDUĞUNU FARK ETTİK”

“Ulusal bayramlarda bayrak asma geleneğimizin gün geçtikçe unutulduğunu fark ettik. Bu duruma dikkat çekmek, farkındalık yaratmak ve bayrak asmayı teşvik etmek için Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 98.yıl dönümünde, 98 eve, 98 bayrak projemizi ADD Polatlı Şubesi olarak başlattık. Vatan ve bayrak uğruna hiç düşünmeden canlarını vermiş şehitlerimizi anmak, uygar bir toplum oluşturmayı hedefleyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını yad etmek ve milli benlik ve şuurumuzu canlı tutmak için tüm Polatlılı hemşerilerimizi evlerine camlarına, balkonlarına bayrak asmaya davet ediyoruz. Sen de 29 Ekim’de şanlı bayrağımızı as, astığın bayrağın fotoğrafını ADD Polatlı Şubesinin Whatsapp (0532 550 68 64) hattına gönder, sosyal medyadan yayınlayalım. İlçemizi en büyük bayramda bayraklarla donatalım, coşkuya ortak, topluma örnek olalım…”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.