DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
İYİ PARTİ 4.KURULUŞ YILINI KUTLADI

İYİ PARTİ 4.KURULUŞ YILINI KUTLADI

ABONE OL
28 Ekim 2021 18:12
İYİ PARTİ 4.KURULUŞ YILINI KUTLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti’nin 4. kuruluş yıldönümü nedeniyle İstanbul Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen kutlamalara Başkent Ankara’dan ve Polatlı’dan yoğun bir katılım gerçekleşti.

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk önderliğinde Polatlı dahil merkez ve ilçelerden kaldırılan otobüsler ve araçlarla konvoy halinde İstanbul’daki kutlamalara görkemli bir katılım sağlandı. Polatlı’dan İYİ Parti Polatlı İlçe Başkanı Muharrem Durukan ve yönetimi de katıldı.

ÖZTÜRK: İKTİDARA YÜRÜYORUZ!

İYİ Parti’nin kurulduğu günden bugüne hızla büyüdüğünü ve vatandaşların kendilerini çağırdığını ifade eden İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, “Bundan sonraki büyük hedefimiz Türkiye’de birinci parti olmaktır. Genel Başkanımızın Başbakanlık hedefi bizim için sözdür, sözde bizim için namustur. Onun sözünü asla yere düşürmeyeceğiz. Ben Başkentin il başkanı olarak and içtim, sizlerin adına söz verdim ve inşallah Türkiye’de olduğu gibi Ankara’da da partimizi birinci sıraya taşıyacağız. Bundan hiç şüphem yok. İnanan ve çalışan bunu başarır. Partimizin üye sayısı her geçen gün artıyor. Millet bizi çağırıyor. Genel Başkanımız Meral Akşener önderliğinde ilk seçimlerde Türkiye’nin birinci partisi olma yolunca emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.