DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
UĞURLU: MUHTARLAR DEMOKRASİNİN KİLİT TAŞIDIR

UĞURLU: MUHTARLAR DEMOKRASİNİN KİLİT TAŞIDIR

ABONE OL
28 Ekim 2021 18:29
UĞURLU: MUHTARLAR DEMOKRASİNİN KİLİT TAŞIDIR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı’da bulunan merkez mahalle muhtarları DEVA Partisi Polatlı İlçe Başkanlığını ziyaret ederek  DEVA Partisi Polatlı İlçe Başkanı Sadık Serhat Uğurlu ile görüştüler.

DEVA Partisi Polatlı İlçe Başkanı Sadık Serhat Uğurlu, “Partimizi ziyaret eden muhtar arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.  Muhtarlar gerek kırsalda, gere se merkezdeki mahallelerde devletin temsilcisi gözü, kulağı her şeyidir.  Alttaki istekleri, rahatsızlıkları üst kademelere bildiren 7/24 çalışan sıkışanın darda kalanın ilk başta koştuğu yer muhtarlarımızdır. Muhtarlar bu nedenle hizmetin demokrasinin kilit taşıdır. Sosyal devlet anlayışı ile herkese eşit mesafede hizmet götürme çabasında olan en yakınına ve en uzaktakilerine aynı gören kimseyi kayırmayan tüm muhtarlarımıza bu vesile ile tekrar teşekkür ederim . Bugün bizi ziyaret eden merkez mahalle muhtarlarımız ve diğer bütün muhtarlarımıza teşekkür eder, DEVA Partisi Polatlı İlçe teşkilatı olarak her daim yanlarında olduğumuzu bildiririz.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.