DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
AVCI: “CUMHURİYET BAYRAMI’NI EN İÇTEN DİLEKLERİMİZLE KUTLUYORUZ”
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • AVCI: “CUMHURİYET BAYRAMI’NI EN İÇTEN DİLEKLERİMİZLE KUTLUYORUZ”

AVCI: “CUMHURİYET BAYRAMI’NI EN İÇTEN DİLEKLERİMİZLE KUTLUYORUZ”

ABONE OL
29 Ekim 2021 13:23
AVCI: “CUMHURİYET BAYRAMI’NI EN İÇTEN DİLEKLERİMİZLE KUTLUYORUZ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi  Polatlı İlçe Başkanı  Bilal Haşim Avcı  Cumhuriyet’in ilan edilişin 98. Yılında Polatlıların Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

Avcı “ Özgürlük ve bağımsızlığı karakteri kabul eden Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, egemenliği kayıtsız şartsız millete teslim etmek üzere kurduğu, kimsesizlerin kimsesi Türkiye Cumhuriyetimizin 98.yıl dönümünü hep birlikte büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz” dedi.

“Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde kazanılan ve tarihe altın harflerle yazılan Kurtuluş Savaşı destanının ardından kurulan Cumhuriyetimiz; azmin, kararlılığın, fedakârlığın, birlik ve beraberliğin ve egemenliğin sembolü olmuştur. “diyerek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlayan Cumhuriyet Halk Partisi  Polatlı İlçe Başkanı  Bilal Haşim Avcı  “Tarihimizin en büyük ve kapsamlı çağdaşlaşma hamlesi olan Cumhuriyet, getirdiği yenilikler ve atılımlarla bilime, akılcılığa ve özgür düşünceye dayalı çağdaş Türkiye’nin mayasını oluşturmuştur.       Türk insanının ufkunu genişletmiş, ekonomik, sosyal ve siyasal yaşantımız görülmemiş bir dinamizm kazanmıştır. 600 yıllık bir cihan devletinin mirası üzerinde yükselen genç Cumhuriyetimizi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün veciz bir şekilde ifade ettiği “Muasır Medeniyetler Seviyesinin Üzerine Çıkarma” mücadelesini, ilk günkü heyecanla, azimle ve şevkle sürdürme çabası içerisinde olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum.   Cumhuriyetimiz, etnik ve dini tüm ayrımları reddederek, her bir vatandaşımızın fikri özgürlüğünü, toplumsal dayanışma ülküsüyle bütünleştirmeyi başarmıştır. Partimizin adından da anlaşıldığı gibi halkımızın en büyük kazanımı olan cumhuriyetimizin devrimci karakteri, bu bütünleşmenin sonucu olarak yüzlerce ülkeye de ilham kaynağı olmuştur.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak, Cumhuriyetin temel değerlerini, demokrasinin bütün kurumlarını ve kuvvetler ayrılığını baskı altına almış bir iktidara karşı; Parlamenter Demokrasi, İnsan Hakları ve Özgürlükler konusundaki mücadelemizi kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz, bu mücadelenin başarıya ulaşacağına ilişkin inancımız tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyet’i “en büyük eserim” diye tanımlayan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, bu aziz vatanın bütünlüğünü ve bağımsızlığı için canlarını ortaya koyan tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde aydınlık yarınlara emin adımlarla ulaşmamız temennisiyle Polatlılı hemşerilerimizin  Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyoruz.”dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.