DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
DURUKAN’DAN DEMİR’E; “TEPKİNİZİ SAMİMİ BULMUYORUZ”

DURUKAN’DAN DEMİR’E; “TEPKİNİZİ SAMİMİ BULMUYORUZ”

ABONE OL
8 Kasım 2021 17:47
DURUKAN’DAN DEMİR’E; “TEPKİNİZİ SAMİMİ BULMUYORUZ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Polatlı İlçe Başkanı Muharrem Durukan, Lütfü Türkkan hakkında kınama mesajı yayımlayan AK Parti İlçe Başkanı Aysel Demir’e cevap verdi. Durukan; “Gösterdiğiniz tepkiyi samimi bulmuyoruz” dedi.

Durukan, açıklamasında şunları söyledi: “Bir seçilmiş milletvekili tarafından vatandaşa, şehit yakınına hakaret kabul edilemez. Ancak biz Lütfü Türkkan’a gösterdiğiniz tepkiyi samimi bulmuyoruz. Şehitlerimize kelle diyeni alkışlayanlar Lütfü Türkkan’ı eleştiremez. Lütfü Türkkan’a gösterdiğiniz tepkiyi karaktersiz şehit babaları var diyene de gösterseydiniz. Kardeşi şehit olan Albay Mehmet Alkan’ı Türk silahlı kuvvetlerinden atan ve hakaretler eden siz değil miydiniz? Açılımı yapan siz değil miydiniz? Habur’da PKK’lıları davul zurna ile karşılayan, çadır mahkemelerini ayaklarına götüren sizdiniz. PKK ülkede kol gezerken PKK’lılara dokunmayın diye valilere emir verdiniz. Meydanlarda Apo’nun mektubunu siz okuttunuz. Oy için Apo’nun kardeşi Osman Öcalan’ı TRT’ye siz çıkardınız. Resmî kurumlardaki tabelalardan TC’yi silen andımızı kaldıran, müfredattan milli duygu ve düşünceleri kaldıran, Hutbelerde Atatürk’ü anmayan sizi Lütfü Türkkan’ı eleştirirken samimi bulmuyorum.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.