DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
ATA’YA SAYGI İÇİN PEDAL ÇEVİRDİLER

ATA’YA SAYGI İÇİN PEDAL ÇEVİRDİLER

ABONE OL
10 Kasım 2021 12:24
ATA’YA SAYGI İÇİN PEDAL ÇEVİRDİLER
0

BEĞENDİM

ABONE OL

3 Kasım Çarşamba günü başlayan Tuzla Belediyesi, Atatürkçü Düşünce Derneği Tuzla Şubesi ve Hydra Grubun iş birliği ile düzenlenen “10 Kasım’da 10 Bisikletli Anıtkabir’e” isimli sosyal sorumluluk projesi kapsamında başlayan bisiklet yolculuğuyla Polatlı’dan ekip Kartaltepe Mehmetçik Anıtını ziyaret etti. POTA Koordinatörü Kadim Koç da gruba eşlik ederek Polatlı’nın tarihini anlattı. 8 gün boyunca sürecek olan etkinlik 10 Kasım’da Ankara Anıtkabir’de düzenlenen törenle sona erdi.

Tuzla Belediyesi, Atatürkçü Düşünce Derneği Tuzla Şubesi ve Hydra Grubun iş birliği ile düzenlenen “10 Kasım’da 10 Bisikletli Anıtkabir’e” isimli sosyal sorumluluk projesi, 3 Kasım Çarşamba günü başladı. 4 Kasım Perşembe günü Yalova’da ‘Yürüyen Köşk’ etkinliği ile başlayan bisiklet yolculuğu 5 Kasım Cuma günü, Bursa’da ‘Atatürk Evi Müzesi’nde devam etti. 6 Kasım Cumartesi günü, Bozüyük’ten Eskişehir’e giden bisiklet ekibi, saat 16.00’da Eskişehir Tren Garı’nı ziyaret etti. 7 Kasım Pazar günü, Eskişehir’den Sivrihisar yolculuğuna başlayan bisikletliler, saat 16.00’da Sivrihisar’da bulunan Zaimağa Konağı’nı ziyaret etti. 8 Kasım Pazartesi günü, Sivrihisar’dan Polatlı’ya geçen ekibimiz saat 14.00’de, Kartaltepe Mehmetçik Anıtı’nda bulundu. Tuzla Belediye Başkanı Sayın Şadi Yazıcı tarafından, 3 Kasım’da Tuzla’da başlayan etkinlik, 10 Kasım’da Ankara Anıtkabir’de düzenlenen törenle sona erecek.

10 kişiden oluşan bisiklet ekibi, 8 gün boyunca günlük ortalama 70 km yol alacaklar ve etap sonunda varılan il ve ilçelerdeki etkinliklere katılım gösterecekler. Bir hafta boyunca drone, gopro ve aktüel kamera ile görüntüler çekilecek. Yol boyunca yapılan her etkinlik tüm sosyal medya mecraları ve haber sitelerinde, ayrıca diğer yazılı ve görsel medya kuruluşlarında yayınlanacak. Etkinliğin sonunda çekilen tüm görüntülerden belgesel film yapılacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.