DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
BAŞKAN ÜNVER, GÜVEN TAZELEDİ

BAŞKAN ÜNVER, GÜVEN TAZELEDİ

ABONE OL
18 Kasım 2021 12:54
BAŞKAN ÜNVER, GÜVEN TAZELEDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı İnşaat Müteahhitleri, İnşaat Malzeme Satıcıları ve Ardiyeciler Derneği Başkanı Cengiz Ünver, olağan genel kurulda güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi. 

Polatlı İnşaat Müteahhitleri, İnşaat Malzeme Satıcıları ve Ardiyeciler Derneği’nin 7. Olağan Genel kurul toplantısı yapıldı, seçime tek liste ile giren mevcut Başkan Cengiz Ünver güven tazeledi. Divan Kurulunun seçilmesiyle başlayan Genel Kurul Toplantısı, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti. Sonrasında Yönetim ve Denetim Kurulu faaliyet raporlarının okunmasının ardından tahmini bütçe görüşülerek onaylandı. Daha sonra Yeni Yönetim ve Denetim Kurulu Asil ve Yedek Üyelerin seçimi gerçekleştirildi.

“TÜM ÜLKEDE VE DÜNYADA GÖRÜNÜR HALE GELDİK”

Başkan Ünver, Genel Kurulda yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Yönetim Kurulumuz olarak üç yıl önce bu görev bayrağını devir aldık ve siz değerli üyelerimize yararlı olabilmek adına derhal çalışmaya başladık. Çalışmalarımıza ilk olarak ilçemiz resmi kurumlarını ve sivil toplum kuruluşlarımızı ziyaretler ederek hem göreve başladığımızı hem de yönetim kurulumuzu tanıttık. Böylece derneğimizin faaliyetlerini başlatmış olduk. Dernek yönetim görevini aldıktan sonra Yönetim kurulumuz ile birlikte öncelikle eksiklikleri ve gereksinimleri tespit çalışmaları yaptık ve tespit ettiğimiz gereksinimleri yerine getirmeye başladık. Öncelikle derneğimizin dijital ortamda görüne bilmesi için ve üyelerimize hızlı ve kaliteli hizmet sunabilmek adına ve tüm dünyada görünür olabilme adına derneğimize Bilgisayar, yazıcı, fax vb. araçlar gerekiyor idi ve ayrıca bu araçları kullanacak ve yürütecek personel eksikliği de vardı. Bu sebep ile, Gerekli araç gereçleri satın aldık. Kullanıcı personel için ise Emektarımız Mustafa Bey’in gönlünü yapıp olurunu alarak onunla birlikteliğimizi sonlandırdık ve Yeni bir yetkin personel aldık. Personel alımından sonra Bir firma ile anlaşarak Resmi WEB. Sitesi kurdurduk ve aktif hale getirdik. Site içini düzenledik, e-mail adresi, facebook gibi araçları da oluşturduk. Ayrıca Toplu mesaj sistemi de kurarak siz değerli üyelerimizin hizmetine sunduk. Derneğimizin Vizyonunu ve Misyonunu yazılı hale getirerek web sitemizde yayınladık ve Tüm ülkede ve dünyada görünür hale geldik.”

“ÜYELERİMİZİN MENFAATİNE OLACAK SONUÇLAR ELDE ETMEYE ÇALIŞTIK”

“Öncelikle düzenlemeye aldığımız hususlardan birisi de derneğimizin kayıtları idi. Derneğimizin Üye kayıtları da dahil olmak üzere tüm kayıtlarını elden geçirip bir düzene koyduk ve gerekli güncellemeleri yaptık. DERBİS sistemine üye girişlerini yaptık. Gerekli dosyalama düzenini oluşturduk. Yapısal ve kayıtsal düzenlemelerden sonra siz meslektaşlarımızın ilişkiler yürüttüğü Kurumlar ile Birebir görüşmelere başladık, ilgili kurum yetkilileri ile yaşadığımız sorunları ve çözüm yolları ile ilgili çalışmalar yürüttük. Bu işlemler ile ilgili olarak bazı arkadaşlarımız ile birlikte münferiden çalışmalar dahi yaptık ve sorunları çözmeye çalıştık. Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Polatlı Belediyesi kapsamında üyelerimizin menfaatine olacak her türlü çalışmayı yapmaktan geri durmadık ve her türlü temasları yaptık. Kamu kurumları ile ilişkilerimizi sıcak ve seviyeli iyi ilişkiler çerçevesinde tutarak siz değerli üyelerimizin menfaatine olacak sonuçlar elde etmeye çalıştık.”

“Destek isteyen üyelerimize destek vermeye devam ediyoruz”

“Müteahhitlik sisteminin değişimi ile birlikte yönetmeliklerdeki gereklilikleri ve değişiklikleri takip ederek üyelerimize bir bilgilendirme toplantısı yaptık. Ayrıca Derneğimize müracaat eden üyelerimizin sisteme girişi, sistemdeki yerleri ve belgelenmeleri konusunda gerekli bütün destekleri verdik. Evrak gereksinimlerini tamamladık. Hatta birçok üyemiz ile birlikte Çevre il Evrak Müdürlüğüne dahi giderek onlara destek olmaya çalıştık ve halen de destek isteyen üyelerimize destek vermeye devam ediyoruz.”

“İMKON SEÇİMLERİNDE OY HAKKIMIZ DA OLUŞMUŞTUR”

“Derneğimizin ilçemiz bünyesinde ve IMKON bünyesinde temsili için gereken bütün çalışmaları yaptık. Ayrıca IMKON danışma kurulu üyeliğine girerek Türkiye müteahhit birlikleri ile ilişki kurma çalışmaları yaptık. İMKON seçimlerinde oy hakkımız da oluşmuştur. TOBB ‘un düzenlediği Müteahhitlerin sorunları konulu Toplantılara katılarak Polatlı’mızı ve siz değerli üyelerimizin temsilini yapıp sorunlarımız konusunu o platforma da taşıdık. Türkiye çapında Müteahhitlik sisteminin yaşadığı sorunlarını özellikle fahiş fiyat artışları ile ilgili olarak yapılan protesto ve grev çalışmalarına katılıp o platformlarda Polatlı’nın adını da telaffuz ettirdik.”

“KESİNTİSİZ HİZMET SAĞLANMAYA ÇALIŞILMIŞTIR”

“Yönetim olarak yaptığımız tüm etkinliklerde parasal kazanç düşünmeksizin üyelerimizin mutluluğu ve sosyal yaşantılarına ve işlerine katkı sağlamak amacımız olmuştur. Yapılan tüm çalışmalarımız yönetim kurulu birlikteliği ile yapılmıştır. Üyelerimizin işlerinin aksamadan devamı için derneğimiz sürekli açık tutulmuş olup Hafta içi günlerde başkan olarak genellikle dernekte bulunulmuş ve bu durum göreve başladığımızdan itibaren siz üyelerimize de bildirilmişti. Bu vesile ile de kesintisiz hizmet sağlanmaya çalışılmıştır. Ayrıca tüm üyelerimizin iyi ve kötü günlerinde her zaman yanlarında olmaya çalışılmıştır.”

“ÜYELERİMİZE DAHA KALİTELİ HİZMET SUNMAYA ÇALIŞACAĞIZ”

“Üç yıl önce bu hizmet bayrağını devir alırken vaat ettiğimiz hizmetlerin çoğunu gerçekleştirmeye çalıştık. Ancak tam da bu döneme hem pandemi hem de ekonomik sıkışıklık da olunca sonuç ancak bu kadar olabildi. Tabi ki sonuçları ile ilgili takdir sizlere aittir. Yönetim ve denetim kurullarımız ile yeniden bu hizmet yarışına talip olduk. Seçildiğimizde yapılamamış ve yapılabilecek ne var ise elimizden gelen bütün gayreti göstererek yapmaya çalışacağız. Derneğimizi daha etkin ve daha saygın hale getirip üyelerimize daha kaliteli hizmet sunmaya çalışacağız. Üyelerimizin ve sektörümüzün sorunlarını birebir bizlerde sizlerden birileri olarak yaşadığımız için çok iyi biliyor ve çözümleri için ilgili kuruluşlar ve muhatapları ile gereken her türlü çalışmayı yapacağımızı bilmenizi isteriz.”

“GELİRLERİMİZ BIRAKIN GÜÇ SERGİLEMEYİ GİDERLERİMİZİ DAHİ KARŞILAMAMAKTADIR”

“Başkan olarak küçük bir bildirim ve istekte de bulunmak istiyorum. Biliyorsunuz ve anlarsınız ki saygınlık ve söz sahibi olmak için her şeyden öte maddi güç de gerekir. Derneğimizin daha güçlü ve etkin rol oynayabilmesi için siz üyelerimizin desteği şarttır. Arkadaşlar dışarıdan bakıldığında sermayenin merkezi konumundayız ve gittiğimiz kuruluşlar ve halkımızda bizi öyle görmekte ve bizlerden bir şeyler yapmamızı da istemekteler. Ancak derneğimiz hala 21 yıl önce belirlenmiş aidatlar ki onları da düzenli olarak toplayamıyoruz ve ruhsatlara gönderdiğimiz belediye protokolü çerçevesinde aldığımız ücretlerle ayakta durmaya çalışıyor ve hayatını idame etmeye çalışıyor. Gelir hesaplarından da göreceğiniz üzere gelirlerimiz bırakın güç sergilemeyi giderlerimizi dahi karşılamamaktadır. Bütün bunlarla birlikte söyleyeceğim odur ki sizler aidatları muntazam bir şekilde öder ve onların yanında yapacağınız bağışlarla derneği desteklerseniz bende söz veriyorum hatırı sayılır Polatlı da söz sahibi ve istediğini alan sorunları çok daha kolay çözen bir yapı haline getireceğim. Sadece istediğim destek olmanızdır. Unutmayın ki Birlikten güç doğar.”

POLATLI İNŞAAT MÜTEAHHİTLERİ DERNEĞİ YENİ YÖNETİM KURULUNDA ŞU İSİMLER YER ALDI:

BAŞKAN: Cengiz Ünver.

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER: Kazım Yılmaz, Davut Beyazoğlu, Ramazan Akyüz, Murat Aydaş.

DENETİM KURULU ASİL ÜYELER: Gürkan Erten, İsmail Karamalak, Fesih Algül.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.