DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
ESKİ DEVLET HASTANESİ İÇİN SAĞLIK BAKANLIĞINDAN ONAY

ESKİ DEVLET HASTANESİ İÇİN SAĞLIK BAKANLIĞINDAN ONAY

ABONE OL
18 Kasım 2021 13:05
ESKİ DEVLET HASTANESİ İÇİN SAĞLIK BAKANLIĞINDAN ONAY
1

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Aysel Demir geçtiğimiz gün AK Parti Polatlı İlçe Binasında gerçekleşen, genişletilmiş ilçe danışma toplantısı sonrası açıklama yaptı.  Demir, yaptığı açıklamada “Şehitlikteki eski Devlet Hastanemizin Acil Bölümünde Ağız ve Diş Sağlığı (ADS) Hastanesi açılması için Sağlık Bakanlığı 1 Kasım 2021 tarihi ile onay verdi” dedi.

AK Parti İlçe Teşkilatı, genişletilmiş ilçe danışma toplantısını geçtiğimiz gün Eski Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’ın katılımı ile gerçekleştirdi. Toplantıya Eski Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Yalçın Akdoğan, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Serkan Korkutata ve Elif Koçak da katıldı.

Demir, “Bütün dünyayı saran pandemi nedeniyle ara vermiş olduğumuz İlçe Danışma Toplantılarımıza yeniden başladık.” dedi. Toplantı hakkında bilgi veren AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Aysel Demir, “16 Kasım  Salı günü saat 19.30’da gerçekleştirmiş olduğumuz genişletilmiş İlçe Danışma Toplantımıza Eski Başbakan Yardımcımız ve Devlet Bakanımız Sayın Yalçın Akdoğan, İl Başkan Yardımcılarımız Serkan Korkutata ve Elif Koçak’ın katılımları ile gerçekleştirmiş olduk. İlçe Teşkilatımızın eski, yeni birçok meclis üyelerimizin, yöneticilerimizin mahalle temsilcilerimizin kadın ve gençlik kollarımızın yoğun katılımları ile gerçekleşen toplantımızda ülkemiz genel siyaseti ve ilçemiz yerel siyaseti üzerine görüş alış verişinde bulunuldu.” Diye konuştu.

BİLSEM OKULU MEHMET AKİF MAHALLESİNDE FAALİYETİNE BAŞLADI

Polatlı’ya yapılan ve yapılması gündemde olan projeler hakkında konuşan Demir, “Devlet Bakanımız Sayın Yalçın Akdoğan ilçemize dair geçmişte yapmış oldukları yatırım ve hizmetleri anlattıktan sonra, Çakmak Kışlasının Millet Bahçesi olması yönüyle siyasi iradenin bulunduğu ve konunun yakında Polatlı lehine çözümlenebileceğini söyledi. Şehitlikteki eski Devlet Hastanemizin Acil Bölümünde Ağız ve Diş Sağlığı (ADS) Hastanesi açılması için Sağlık Bakanlığı 1 Kasım 2021 tarihi ile onay verdi. BİLSEM (Bilim ve Sanat Merkezi) özel yetenekli çocuklarımıza yönelik okulumuz İlçemiz Mehmet Akif Mahallesinde faaliyetine başlamıştır. Öğrencilerimize hayırlı olsun, yine aynı kapsamda İlçemiz Şentepe ve Şehitlik Mahallelerimiz de 2 adet Ortaöğretim 1 adet Anaokulu yapılabilmesi ile ilgili çalışmalar devam etmektedir. İlçemizin yıllardır özlemle beklediği Üniversite konusu Sayın Cumhurbaşkanımızın müjdelediği gibi Türkiye Büyük Millet Meclisi Gündemine getirilerek kanunlaştırılacaktır. İlçemize hayırlı olsun.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.