DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
BIÇAKLI SALDIRGAN KISA SÜREDE YAKALANDI

BIÇAKLI SALDIRGAN KISA SÜREDE YAKALANDI

ABONE OL
23 Kasım 2021 10:17
BIÇAKLI SALDIRGAN KISA SÜREDE YAKALANDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uyuşturucu madde ile mücadelede yapılan başarılı çalışmalar sonucu uyuşturucu madde temin edemeyen şahıslar bu maddeleri içeren ilaçları eczanelerden temine yöneldi. Bu şahıslardan biri dün bir eczanede madde temin edemeyince saldırı girişiminde bulundu.

Dün akşam saatlerinde uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenilen S.S. isimli şahıs, uyuşturucu madde temin etmek için eczanelere yöneldi. Canatan eczanesinde reçetesiz satılmayan bir ilacı eczacının veremeyeceğini söylemesi üzerine öfkelenen S.S. eczaneye saldırı girişiminde bulundu. Olay anında eczanede bulunan vatandaşlarca engellenen şahıs, elindeki bıçakla eczanenin camlarını kırarak olay yerinden kaçtı. Bıçaklı saldırgan Polatlı İlçe Emniyet Müdürlüğünce kısa süre sonra suç aleti ile birlikte yakalandı.

“ECZANELERİN EMNİYETİ İÇİN HER TÜRLÜ TEDBİR ALINMAKTADIR”

Dün yaşanan olaya ilişkin emniyetten yapılan açıklamada ise;

“22.11.2021 günü akşam saatlerine doğru ilçemiz Atatürk caddesinde bulunan Canatan Eczanesine gelen madde bağımlısı S.S. isimli şahıs istemiş olduğu reçeteye tabi ilacı vermediği için eczane sahibine karşı tehdit ve hakaret eyleminde bulunması üzerine o sırada orada bulunan vatandaşların araya girmesi ile eczane dışına çıkartılmış, ancak şahıs daha sonra elindeki bıçağı vurmak suretiyle eczanenin camına hasar vererek olay yerinden kaçmıştır. Olay ekiplerimizce haber alındıktan hemen sonra S.S. isimli şahıs suçta kullandığı bıçak ile birlikte yakalanmıştır. Eczanelerin emniyeti için her türlü tedbir alınmaktadır.” denildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.