DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
KAREMİŞ’TEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ SÜRPRİZİ

KAREMİŞ’TEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ SÜRPRİZİ

ABONE OL
25 Kasım 2021 18:51
KAREMİŞ’TEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ SÜRPRİZİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı’nın ulusal çapta başarılı firmalarından olmasının yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri ile de adından sıkça söz ettiren Karemiş firması, 24 Kasım Öğretmenler gününü unutmadı.

Polatlı’nın tescilli lezzetlerinden Karadutlu Bozanın mucidi Karemiş firması 24 Kasım Öğretmenler Gününde öğretmenlere boza ikram etti. Polatlı Özel Işın Yaman Kolejinde öğretmenler ile bir araya gelen firma yetkilileri Karemiş bozasının lezzetini öğretmenler ile buluşturdu.

Karemiş firma yetkilisi Müslüm Yağcı, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Ülkemizin geleceği için en önemli mesleklerden biri de şüphesiz öğretmenliktir. Biz de bu özel günde sağlık için oldukça faydalı, enerji veren Boza’mızı öğretmenlerimize takdim etmek istedik. Özellikle bu pandemi döneminde bile geleceğimizin teminatı çocuklarımızı özenle eğitme çabasında olan öğretmenlerimizi bir gün değil her gün takdir etmeliyiz. Bu vesile ile Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlarız.”dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.