DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI CHP, OKUL VE EV ZİYARETLERİYLE  ÖĞRETMENLERLE  BİRLİKTE

POLATLI CHP, OKUL VE EV ZİYARETLERİYLE ÖĞRETMENLERLE BİRLİKTE

ABONE OL
26 Kasım 2021 10:14
POLATLI CHP, OKUL VE EV ZİYARETLERİYLE  ÖĞRETMENLERLE  BİRLİKTE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Örgütü, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde okul ve ev ziyaretleri ile anlamlı günlerinde öğretmenlerin yanında oldu.

CHP Polatlı İlçe Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri, Havva Akbaba, Sevinç Altay, Aynur Ateş , Yusuf Dalkılıç, CHP Polatlı Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Yağlıkara, CHP Polatlı Kadın Kolları yöneticileri  ile  CHP Polatlı Belediye meclis üyesi Canan Türker ve CHP Polatlı Belediye Meclis ve CHP Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Selami Ovacık’ın katılımıyla, Şehit Sedat Akça Ortaokulu , Polatlı Şehit Abdullah Erkmen İlkokulu ve Polatlı İlkokulu’nda görevli öğretmenler ziyaret edildi.  CHP Polatlı Heyeti, emekli öğretmenleri de evlerinde ziyaret ederek, saygı çiçekleri takdim etti.

CHP Polatlı İlçe Örgütü, Anlamlı Günlerinde Öğretmenleri Yalnız Bırakmadı

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenleri görev yaptıkları okullarda, emekli öğretmenleri de evlerinde ziyaret ederek saygı çiçekleri takdim eden CHP Polatlı İlçe Örgütü, anlamlı günlerinde öğretmenleri yalnız bırakmadı. CHP Polatlı İlçe Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri, Havva Akbaba, Sevinç Altay, Aynur Ateş , Yusuf Dalkılıç, CHP Polatlı Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Yağlıkara, CHP Polatlı Kadın Kolları yöneticileri  ile  CHP Polatlı Belediye meclis üyesi Canan Türker ve CHP Polatlı Belediye Meclis ve CHP Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Selami Ovacık’ın katılımıyla, Şehit Sedat Akça Ortaokulu , Polatlı Şehit Abdullah Erkmen İlkokulu ve Polatlı İlkokulu’nda görevli öğretmenleri ziyaret eden CHP Polatlı İlçe Örgütü, emekli öğretmenleri de evlerinde ziyaret ederek saygı çiçekleri takdim etti.

Ovacık, ‘’ Günümüze ve Geleceğimize Işık Tutan Kıymetli Öğretmenlerimizin Her Zaman Yanındayız ‘’

Ziyaretlerde, Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı Belediye Meclis ve CHP Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Selami Ovacık, ‘’ 21 Kasım’da Genel Merkezimizde eğitimin tüm paydaşlarıyla gerçekleştirdiğimiz CHP Milli Eğitim Çalıştayımızın ardından 27 Kasım’da ‘’ İkinci Yüzyılda Eğitim Hakkı Çalıştayı’’ mızı gerçekleştireceğiz. Öğretmenlerimizin sorunlarının çözümüne dair önerilerimizi eğitimin tüm paydaşlarıyla paylaşmaya devam edeceğiz. Her koşulda günümüze ve geleceğimize ışık tutan öğretmenlerimizin her zaman yanındayız ‘’ ifadelerinde bulundu.

Türker, ‘’ Başöğretmenimiz Atatürk’ün Eseri Cumhuriyet, Dün Olduğu Gibi Bugün de Öğretmenlerimizin Gayretleriyle Yükselecek ‘’

CHP Polatlı Belediye Meclis Üyesi Canan Türker ziyaretlerde yaptığı açıklamada, ‘’ Bir Cumhuriyet Kadını olarak iş ve siyaset yaşamında var oluşumuz, Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleriyle kurulan Cumhuriyet’in eseri ve bize yaşamlarımız için ilham olan kıymetli öğretmenlerimizin emeklerinin sonucudur. Öğretmenlerimize minnetimiz ve saygımız bir gün değil bir yaşam boyudur. ‘’ ifadelerinde bulundu.

Akbaba, ‘’ Öğretmenlik Sadece Bir Meslek Değil, Bir Yaşam Biçimidir, Mesleğim ve Meslektaşlarımla Onur Duyuyorum ‘’

CHP Polatlı İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Emekli Öğretmen Havva Akbaba ziyaretlerde yaptığı açıklamada, ‘’ Bugün Covid salgınında yitirdiğimiz Atatürk İlköğretim Okulu Sınıf Öğretmenlerimizden Adnan Murat Katip’in ailesini de ziyaret ettik. Öğretmenlik sadece bir meslek değil, bir yaşam biçimidir, mesleğim ve meslektaşlarımla onur duyuyorum. Çocuk yaştan itibaren insanların yaşamlarına dokunabilmek ve onların ideallerine ilham olabilmek ancak öğretmenlikle mümkün… Yaşadığımız onca zorluğa rağmen bizi bir sonraki güne hazırlayan bu duygu ve bilinçtir. ‘’ dedi.

Ateş, ‘’ Bugünlerimizi, öğretmenlerimizin emeklerine borçluyuz ‘’

CHP Polatlı İlçe Örgütü Kadın Politikalarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi  Aynur Ateş, ziyaretlerde yoğun duygular yaşadığını ifade ederek, ‘’ Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ilkeleri ve devrimleriyle kurduğu Cumhuriyet’le biz kadınları hak ettiğimiz değerlerle buluşturdu. Cumhuriyet devrimleriyle Milli Eğitim, kadınlarımızı ve kızlarımızı önceleyen bir yaklaşımla kadını toplumsal yaşamın merkezine koydu. Öğretmenlerimizin emekleri ile kadınlar bugün toplumsal yaşamın her noktasında… Başöğretmenimiz ve O’nun izindeki öğretmenlerimize saygımız ve minnetimiz sonsuz.. ‘’ dedi.

Altay, ‘’ Olmasalardı, olmazdık ‘’

CHP Polatlı İnsan Haklarından sorumlu yönetim kurulu üyesi Sevinç Altay, ‘’ Bir öğretmen annesi olarak ziyaretler esnasında tarifsiz duygular yaşadım. Kızımın mesleki seçimi ve mesleğinde ilerleyişinde en az bizler kadar öğretmenlerinin emeği ve ilhamı oldu. Bu anlamda öğretmenlerimizin olmazsa olmaz bir anlamı var… Başöğretmenimizin şahsında tüm öğretmenlerimizin günün kutluyorum. ‘’ ifadelerimnde bulundu.

Dalkılıç, ‘’ Öğretmenlerimize, bizlere ve çocuklarımızın hayatlarına kattığı değerler için şükran borçluyuz ‘’

CHP Polatlı İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Dalkılıç , ‘’ Bugün öğretmenlerimiz okullarında ve emekli öğretmenlerimizi de evlerinde ziyaret ettik. Duygu dolu anlar yaşadık. Ekonomik ve sosyal bakımdan sorunlarını biliyor ve çözüm önerilerimizi paylaşıyoruz. Onların yaşam koşullarını iyileştirmek, Öğretmenlerimizin, bizlere ve çocuklarımızın hayatlarına kattığı değerler bakımından bizlere borçtur. ‘’ ifadelerinde bulundu.

Yağlıkara, ‘’ Biz Gençlere  İlham Aldığınız Kimdir Diye Sorsalar, Önce Başöğretmenimizi sonra Yaşamımıza dokunan Bir Öğretmenimizin İsmini Söyleriz ‘’

CHP Polatlı Gençlik Kolları Başkanı Mevlit Yağlıkara, ziyaretlerde ‘’  Biz gençlere,  ilham aldığınız bir ismi söyleyin deseler, önce Başöğretmenimizi sonra yaşamlarımıza dokunan bir öğretmenimizin ismini söyleriz’’dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.