DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
“ENGELLİLERİMİZ İÇİN YAPTIKLARIMIZI KUTSAL BİR GÖREV OLARAK KABUL EDİYORUZ”
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • “ENGELLİLERİMİZ İÇİN YAPTIKLARIMIZI KUTSAL BİR GÖREV OLARAK KABUL EDİYORUZ”

“ENGELLİLERİMİZ İÇİN YAPTIKLARIMIZI KUTSAL BİR GÖREV OLARAK KABUL EDİYORUZ”

ABONE OL
3 Aralık 2021 16:53
“ENGELLİLERİMİZ İÇİN YAPTIKLARIMIZI KUTSAL BİR GÖREV OLARAK KABUL EDİYORUZ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Başkan Yıldızkaya, mesajında şunları söyledi:

“Engelli kardeşlerimizle birlikte tüm dünyada farkındalığın önemini kavramamızı sağlayan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kocaman bir aile olarak engelli kardeşlerimizle el ele birçok faaliyete imza atmış olmaktan ve sosyal hayatlarına elimizden geldiğince sağladığımız katkılardan dolayı sevinç duyuyoruz. Şehrimizde engellilerimiz için fedakarca çalışan Cemil Meriç Engelsiz Hayat Merkezimizle ortaklaşa yürüttüğümüz farkındalık projelerimizle; tüm imkanlarımızı zorlayarak engelleri kaldırmak için var gücümüzle çalışıyoruz.

SEVGİYLE BÜTÜN ENGELLERİN AŞILABİLECEĞİNE DAİR İNANCIMIZI ARTTIRIYOR

Bizler engellilerimiz için yaptıklarımızı kutsal bir görev olarak kabul ediyoruz. Bugün artık engelli kardeşlerimiz sporda, sanatta, eğitimde, siyasette ve pek çok alanda önemli başarılara imza atıyorlar. Onların inancı azmi ve gayreti toplumda hepimize örnek oluyor. Engelli olmak hayatı dolu dolu yaşamaya engel değil parolasıyla engellilerimiz için yaptığımız ve yapacağımız her şey kardeşlerimizin hakkıdır. Engelli kardeşlerimizle beraberce yaptığımız tatiller, kutladığımız özel günler, spor aktiviteleri ve sosyal faaliyetler yalnızca engelli kardeşlerimizi değil bizleri de ziyadesiyle mutlu ediyor, en güzel duygularımıza tercüman oluyor. Onları Engelsiz Hayat Merkezimizde üretirken, öğrenirken ve eğlenirken görmek sevgiyle bütün engellerin aşılabileceğine dair inancımızı arttırıyor.

BİRÇOK SOSYAL FAALİYETE YİNE BİRLİKTE İMZA ATACAĞIZ

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi ve şehrimizi etkisi altına alan Koronavirüs Salgını dolayısıyla uzun süredir engelli kardeşlerimizle el ele gerçekleştirdiğimiz bazı faaliyetlerimize ara vermek zorunda kaldık. Sağlıklı günlerin en kısa sürede geri gelmesi dileklerimle, kocaman bir aile olarak yeniden kucaklaşacak, birçok sosyal faaliyete yine birlikte imza atacağız. Bu duygu ve düşüncelerle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün tüm engelli kardeşlerime huzur, mutluluk, sağlık getirmesini temenni ediyorum.” 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.