DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
ÖĞRENCİLER, BİLİM PROJELERİNİ SERGİLEDİ

ÖĞRENCİLER, BİLİM PROJELERİNİ SERGİLEDİ

ABONE OL
3 Aralık 2021 16:10
ÖĞRENCİLER, BİLİM PROJELERİNİ SERGİLEDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı İmam Hatip Ortaokulu’nda 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarının açılışı gerçekleştirildi. Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürü İmralı Kaloç tarafından gerçekleştirilen açılışa Polatlı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Polatlı İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Serdar Eroğlu, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürü İmralı Kaloç beraberinde Polatlı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve Polatlı İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Serdar Eroğlu ile birlikte TÜBİTAK Bilim Fuarında öğrencilerin çalışmalarını tek tek gezerek incelemeler yaptı. Öğrencileri bilimsel çalışmalara yönlendirmek, içlerindeki araştırma merakını uyandırmak, ilgi alanlarına yönlendirerek uygulamalı olarak kendilerini geliştirmek için okullarda yürütülen bu tür faaliyetlerin önemini dile getiren Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürü İmralı Kaloç, projelerin hepsini inceledi. Kaloç, emeği geçen öğrenci ve öğretmenleri çalışmalarından dolayı tebrik etti.

23 PROJE YER ALIYOR

Öğretmenler tarafından hazırlanan projeler incelenmek üzere görevli akademisyenlere gönderildi. İncelenen projeler sisteme girilerek son olarak TÜBİTAK tarafından incelendi. Polatlı İmam Hatip Ortaokulunda tamamı öğrenciler tarafından öğretmen ve danışman kontrolünde yapılan 23 proje TÜBİTAK tarafından kabul gördü.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.