DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
TİCARET ODASI KADIN GİRİŞİMCİLERİ KARİYER GÜNLERİNDE TİCARİ TECRÜBELERİNİ ANLATTI
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • TİCARET ODASI KADIN GİRİŞİMCİLERİ KARİYER GÜNLERİNDE TİCARİ TECRÜBELERİNİ ANLATTI

TİCARET ODASI KADIN GİRİŞİMCİLERİ KARİYER GÜNLERİNDE TİCARİ TECRÜBELERİNİ ANLATTI

ABONE OL
3 Aralık 2021 16:12
TİCARET ODASI KADIN GİRİŞİMCİLERİ KARİYER GÜNLERİNDE TİCARİ TECRÜBELERİNİ ANLATTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Ticaret Odası organizasyonu ile Beştepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Kariyer Günü etkinliği gerçekleştirildi. Özellikle kız öğrencilerin yoğun olduğu okulda 11 ve 12. sınıf öğrencilerine  Polatlı kadın girişimcileri kariyerlerinde kat ettikleri yolda  yaşadıkları tecrübelerini aktardı.

Polatlı Ticaret Odası sosyal etkinlikleri kapsamında Beştepe Mesleki ve Teknik Anadolu  Lisesinde Kariyer Günleri etkinliği gerçekleştirdi. Etkinlik çerçevesinde Polatlı Ticaret Odası kadın girişimci üyeleri lise son sınıf öğrencilerine mesleki anlamda yaşadıkları tecrübelerini ve eğitim süreçleri hakkında bilgilerini aktardı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)  Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyesi aynı zamanda Polatlı Ticaret Odası  üyelerinden Dentada Ağız ve Diş Sağlığı Yetkilisi Dr. Rukiye GÖÇER ile Seda Oğuzlar Özel Eğitim Kursu Yetkilisi Seda OĞUZLAR kadının ticari hayattaki yeri ve girişimcilik anlamında yaşadıklarını aktardı.

KADININ EGEMEN OLDUĞU ALANLARIN ARTMASI BİZLERİ MUTLU EDİYOR

Polatlı Ticaret Odası Genel Sekreteri İnanç Ölmez yapmış olduğu açılış konuşmasında şu ifadelere yer verdi: ” Girişimcilikte kadın sayısının fazla olması ve kadınların iş hayatında yer alması bizleri mutlu etmektedir. Yapmış olduğumuz etkinlik kapsamında odamız üyelerinden 2 kadın girişimci üyemizin burada tecrübelerini paylaşmaları için öğrenci arkadaşlarımızla buluşturduk. Ülkemizde kadın egemenliğinin olduğu alanların gün geçtikçe artmaktadır.  Yakın zamanda kadın bakanlar, siyasi parti liderleri, kadın akademisyenler hatta futbol yorumculuğu gibi bir çok dalda kadınlar egemenliğini sürdürmektedir.  Organize Sanayi Bölgesi üyelerimizden bir firmamızda kadın kaynak ustası ile karşılaştım kadınların mavi yakalı kaynak ustası olarak orada karşılaşmak beni oldukça mutlu etti ve kadının istediğinde her platformda başarılı olacağını bir kez daha bizzat deneyimlemiş oldum. Bu da beni geleceğe dair umutlandırdı. ” Genel Sekreter Ölmez; konuşmasının devamında Beştepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine mezun olduktan sonra Kosgebin sağladığı desteklerden  almak istediklerinde yazılması gereken projeler konusunda ücretsiz olarak danışmanlık hizmeti sağlayacaklarının sözünü verdi.   Program sonunda günün anlam ve önemine ilişkin Genel Sekreter İnanç Ölmez konuşmacılara ve Okul Müdürü Meltem Bilgin’e çiçek takdim etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.