DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
MİLLİ EĞİTİMİN KARARI KURSİYERLERİ MAĞDUR ETTİ

MİLLİ EĞİTİMİN KARARI KURSİYERLERİ MAĞDUR ETTİ

ABONE OL
4 Aralık 2021 17:58
MİLLİ EĞİTİMİN KARARI KURSİYERLERİ MAĞDUR ETTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı’da Sürücü Kursları sınav güzergahı üzerinde kursiyerler için belirlenen okul binası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce değiştirildi. Bu beklenmeyen karar kursiyerleri mağdur etti.

Polatlı’da daha önce ehliyet sınavı için sınav güzergahı üzerinde bulunan Sevim Aras İlkokulu görevlendiriliyordu. Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce iddialara göre herhangi bir gerekçe gösterilmeden Sürücü Kurslarına söz konusu okulun Huzurevi İş Okulu olarak değiştiği bildirildi. Okul değiştirildi fakat motosiklet sınav alanı halen Sevim Aras İlkokulu bahçesinde bulunuyor. Edindiğimiz bilgilere göre Milli Eğitimin yeni belirlediği okulda zaten o büyüklükte yeterli bir alan da yok. Okul sınav güzergahına da uzak. Sınav alanından 500 metre uzakta bulunan okula gitmekte zorluk çeken kursiyerler kendi sınav sıralarının gelmesi için beklerken lavabo ihtiyaçlarını bile karşılayamayacak durumda kalıyor. Sınav görevlilerinin durumu ise kış günü saatlerce orada bekleyip görev yapmak zorunda oldukları için daha vahim. Hem kurs merkezleri hem de kursiyerler, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün bu kadar mağduriyet yaratan bu kararı neden verdiğini merak ediyor ve çözüm bekliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.