DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
METRUK BİNALARIN YIKIM İŞLEMLERİ DEVAM EDİYOR

METRUK BİNALARIN YIKIM İŞLEMLERİ DEVAM EDİYOR

ABONE OL
9 Aralık 2021 11:05
METRUK BİNALARIN YIKIM İŞLEMLERİ DEVAM EDİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü tarafından tüm mahallelerde başlatılan çalışmalar kapsamında tespit edilen 160 adet metruk binanın yıkım işlemleri aralıksız bir şekilde devam ediyor. Polatlı Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ile koordineli olarak yürütülen yıkım işlemleri çerçevesinde mahallelerde uyuşturucu madde kullanıcılarının yuvası haline gelen, güvenlik zafiyeti yaratan ve çevreye zarar verdiği tespit edilen metruk binaların 84 tanesinin yıkım işlemleri Polatlı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından tamamlandı. ‘Güvenli Şehir’ parolasıyla çalışmalarını sürdüren Polatlı Belediyesi tarafından kalan 76 metruk binanın yıkım işlemlerine belirli periyotlarla devam edecek.

KADIN ERKEK FIRSAT EŞİTLİĞİ KOMİSYONU ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Zabıta Müdürlüğü tarafından yasal prosedürleri tamamlanan binaların yıkım işlemlerini Esentepe Mahallesi’nde sürdüren Polatlı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün çalışmaları Polatlı Belediye Meclisi Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Üyeleri tarafından yerinde ziyaret edildi. Yerel Eşitlik Eylem Planı kapsamında ‘Kadın Dostu Şehir’ parolasıyla başarılı çalışmalara imza atan Belediye Meclis Üyeleri Serpil Öztürk, Fatma Erten, Canan Türker ve Ayla Kandemir metruk binaların yıkılmasına dair işlemleri yerinde inceledi.

MECLİS ÜYESİ ÖZTÜRK; “YIKIM İŞLEMLERİ MAHALLELERİMİZDE KADINLARIMIZIN VE ÇOCUKLARIMIZIN GÜVENLİĞİ AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ”

Mahallelerde güvenlik zafiyeti yaratan metruk binaların ortadan kaldırılmasının ‘Kadın Dostu Şehir’ parolasıyla yürütülen Yerel Eşitlik Eylem Planı çalışmaları ve Polatlılı kadınların güvenliği açısından çok önemli olduğunu dile getiren Polatlı Belediye Meclis Üyesi Serpil Öztürk konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Zabıta Müdürlüğümüz, Fen İşleri Müdürlüğümüz ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ortaklığında tespiti yapılan 160 adet metruk binanın yıkım işlemleri iki aydır başarıyla devam etmektedir. Şu an 84 adet metruk bina ortadan kaldırılarak, tüm mahallelerimizde bu alanlar güvenli hale getirildi. Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu olarak yürütülen bu çalışmaların özellikle kadınlarımız ve çocuklarımızın güvenliği açısından çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Kalan 76 adet metruk binanın da iki ay içerisinde yıkılması planlanmıştır. Yerel Eşitlik Eylem Planımız içerisinde de yer alan bu çalışmada emeği geçen tüm çalışanlarımıza ve emniyet güçlerimize teşekkür ediyoruz.” Cümlelerine yer verdi. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.