DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
ALPARSLAN TÜRKEŞ BİLİM MERKEZİ ÇEVRE İL VE İLÇELERDEN GELEN MİSAFİRLERİ AĞIRLAMAYA DEVAM EDİYOR
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • ALPARSLAN TÜRKEŞ BİLİM MERKEZİ ÇEVRE İL VE İLÇELERDEN GELEN MİSAFİRLERİ AĞIRLAMAYA DEVAM EDİYOR

ALPARSLAN TÜRKEŞ BİLİM MERKEZİ ÇEVRE İL VE İLÇELERDEN GELEN MİSAFİRLERİ AĞIRLAMAYA DEVAM EDİYOR

ABONE OL
20 Aralık 2021 16:31
ALPARSLAN TÜRKEŞ BİLİM MERKEZİ ÇEVRE İL VE İLÇELERDEN GELEN MİSAFİRLERİ AĞIRLAMAYA DEVAM EDİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya tarafından hizmete açıldığı günden bu yana gençleri ve çocukları bilimin mucizevi dünyası ile buluşturan, eğitim kurumlarının alan derslerini uygulamalı olarak gerçekleştirmesine imkan sunan Alparslan Türkeş Bilim Merkezi ve Uluğ Bey Gökevi; İç Anadolu Bölgesi’ndeki tüm il ve ilçelerden gelen misafirleri ağırlamaya devam ediyor. Akşemseddin Ortaokulu tarafından düzenlenen bilim gezisi kapsamında Beypazarlı öğrenciler tarafından ziyaret edilen Alparslan Türkeş Bilim Merkezi yeni yıl öncesi yüzlerce öğrencinin daha bilimle buluşmasına vesile oldu.

TÜBİTAK 4006 PROJESİ KAPSAMINDA HAZIRLANAN DENEY SETİ HEDİYE EDİLDİ

Öğretmenleri ile birlikte Polatlı’ya gelen Beypazarı Akşemseddin Ortaokulu 8. Sınıf öğrencileri; Alparslan Türkeş Bilim Merkezi içerisinde bulunan deney setlerini inceledi. Bilim Merkezi’ne bağlı uzmanlar eşliğinde Uluğ Bey Gökevi içerisinde bulunan Planetoryum Salonu’nda düzenlenen sunuma katılan öğrenciler uzay ve gezegenleri yakından tanıma imkanı buldu. Gün boyunca süren gezinin ardından Beypazarı Akşemseddin Ortaokulu öğrencileri tarafından TÜBİTAK 4006 Projesi kapsamında hazırlanan güvenlik sistemi konulu mini deney seti Alparslan Türkeş Bilim Merkezi’ne hediye edildi. Polatlı Belediyesi yetkilileri ziyaretlerinden dolayı Akşemseddin Ortaokulu öğretmenlerine teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.