DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
SATRANÇ VE BİLARDO’DA İKİ ÖNEMLİ BAŞARI

SATRANÇ VE BİLARDO’DA İKİ ÖNEMLİ BAŞARI

ABONE OL
28 Aralık 2021 11:02
SATRANÇ VE BİLARDO’DA İKİ ÖNEMLİ BAŞARI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’nın desteği ile çalışmalarını sürdüren Satranç ve Bilardo takımları; sporun farklı dallarında kazandıkları başarılar ile adlarından söz ettirmeye devam ediyor. Polatlı Belediye Spor Kulübü Bilardo Takımı Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından düzenlenen 1. Lig Yükselme Grubu maçlarında sergilediği performans ile başarılarına bir yenisini daha ekledi. Türkiye Bilardo Federasyonu 1. Lig yükselme grubunda oynanan 8 maçta 7 galibiyet alan Polatlı Belediyesi Bilardo Takımı başarılı performansı ile ikinci tura yükseldi.

MİNİKLER ANKARA TURNUVASINA DAMGA VURDU

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Ankara Tren Garı’nda düzenlenen il birinciliği seçmelerine katılan Polatlı Belediyesi Spor Kulübü Satranç Takımı farklı yaş kategorilerinde kazandığı başarılar ile geleceğe göz kırptı. Federasyon tarafından düzenlenen seçmelerde Polatlı Belediyesi Satranç Takımı’ndan Ali Poyraz Öztürk 7 Yaş kategorisinde ikinci, Zeynep Naz Çevik 9 Yaş kategorisinde ikinci, Melih Kaya 8 Yaş kategorisinde üçüncü, Elif Durukan ise 8 yaş kategorisinde sekizinci oldu. Kazandıkları başarılar ile turnuvada ilk 10’a giren minikler başarılı oyunları ile turnuvaya damga vurdu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.