DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ‘İNSANA SAYGI, ÇEVREYE SAYGI, GELECEĞE MİRAS’ PAROLASIYLA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ‘İNSANA SAYGI, ÇEVREYE SAYGI, GELECEĞE MİRAS’ PAROLASIYLA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ‘İNSANA SAYGI, ÇEVREYE SAYGI, GELECEĞE MİRAS’ PAROLASIYLA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

ABONE OL
28 Aralık 2021 17:34
TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ‘İNSANA SAYGI, ÇEVREYE SAYGI, GELECEĞE MİRAS’ PAROLASIYLA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ‘İnsana Saygı, Çevreye Saygı, Geleceğe Miras’ parolasıyla çalışmalarını tüm mahallelerde sürdürüyor. Merkez ve Kırsal tüm mahallelerde konteyner yenileme ve dezenfeksiyon işlemlerini sürdüren Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri; şehir merkezinde tüm cadde ve sokaklarda bulunan çöp sepetlerini yeniliyor. Rutin temizlik hizmetleri kapsamında 7/24 mesai mefhumu tanımadan şehrin dört bir yanında çalışmalarını sürdüren ekipler bunun yanı sıra vatandaşlardan gelen şikayetlere anında müdahale ederek toplum sağlığı açısından oluşabilecek tüm riskleri ortadan kaldırmak amacıyla mücadele ediyor.

VATANDAŞLARDAN GELEN ŞİKAYETLERE 7/24 ANINDA MÜDAHALE EDİLİYOR

Polatlı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Kurnaz şehirde yürütülen çalışmalara ilişkin gerçekleştirdiği açıklamada; “İnsana Saygı, Çevreye Saygı, Geleceğe Miras parolasıyla 13 merkez 82 kırsal mahallemizde tüm sorumluluk alanlarımızda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Şehir merkezimizde bulunan tüm çöp sepetlerinin yenileme işlemlerine bu hafta itibariyle başladık. Belirli periyodlarla tüm çöp sepetlerimizi modern, renkli ve daha hijyenik bir hale getireceğiz. Bunun yanı sıra konteyner yenileme ve dezenfeksiyon çalışmalarımız sürüyor. Rutin çalışmalarımızın yanı sıra 7/24 kıymetli vatandaşlarımızdan gelen tüm şikayetlere anında müdahale etmeye çalışıyoruz. Hemşehrilerimizden şehrimizde temizlik işlerine ilişkin gördükleri tüm eksikleri anında bizlere bildirmelerini rica ediyoruz.” Cümlelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.