DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
AVCI: “ÇOK ZOR BİR YIL OLDU”

AVCI: “ÇOK ZOR BİR YIL OLDU”

ABONE OL
31 Aralık 2021 10:23
AVCI: “ÇOK ZOR BİR YIL OLDU”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Avcı, 2021 yılının tüm dünya ve Türkiye için çok zor bir yıl olduğunu belirterek, “Milletimiz bir yandan Covid19 salgınıyla mücadele ederken bir yandan da siyasi iktidarın kötü yönetiminden kaynaklanan sorunlarla karşı karşıya kaldı.” ifadelerini kullandı.

Vatandaşların 2021’de can ve geçim derdi arasında sıkıştırıldığını belirten Avcı, “2020 yılında olduğu gibi, 2021 yılı da , tüm dünya ve ülkemiz için çok zor bir yıl oldu. Milletimiz, bir yandan Covid19 salgınıyla mücadele ederken bir yandan da siyasi iktidarın kötü yönetiminden kaynaklanan ekonomik sorunlarla karşı karşıya kaldı. 2021 yılında daha da yoksullaşan halkımız, adeta can ve geçim derdi arasına sıkıştırıldı.” görüşünü savundu. Avcı, ‘’ Millet İttifakı ile belediyelerimiz, yıl boyunca, yoksulluk içinde canıyla mücadele eden halka nefes olabilmek için var gücüyle çalıştı. Mazeret değil çözüm üreterek engelleri tek tek aştık.”dedi.

“HER YENİ YIL BİR UMUT DEMEKTİR”

 Avcı, “2020 yılını, sağlık, demokrasi, hukuk, ekonomi, eğitim, iç güvenlik ve dış politika alanında yaşadığımız zorluklarla tamamladık. Ancak biliyor ve inanıyoruz ki her yeni yıl umutların tazelendiği, yepyeni bir başlangıç demektir. Bizi, huzurlu ve mutlu bir geleceğe taşıyacak yeni bir yolculuk başlıyor. Çünkü biz, ‘İmkânsız’ denilenlerin mümkün, ‘hayal’ denilenlerin gerçek olduğunu gösteren bir tarihe sahibiz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, Anadolu’nun yaşadığı en umutsuz dönemde yaptığı “Milletin bağımsızlığını, yine milletin azim ve kararlığı kurtaracaktır” çağrısının yol göstericiliğinde yürüyeceğiz. ” ifadelerini kullanarak sözlerine şöyle devam etti.

Avcı, 2022’de de önlerine çıkacak tüm engelleri aşmaya kararlı olduklarını belirterek şunları kaydetti: “Biz gücümüzü milletten alıyoruz. O nedenle belediyelerimiz yeni yılda da pek çok yeni projeyle vatandaşın dertlerine derman olmaya devam edecek. Yereldeki başarılı hizmetlerimizle iktidara yürüyoruz. Ve ilk seçimlerde milletimizin desteği ile iktidar olacağız. İşte o zaman bu adaletsiz düzeni değiştirecek, ülkemize gerçek demokrasiyi getireceğiz. Emekçilerimiz, emeklilerimiz, çiftçilerimiz, işsizlerimiz, kadınlarımız ve çocuklarımız için, tüm yurttaşlarımız için 2022 umudun yılı olsun…Yeni yılın, Polatlı’mıza, Ankara’mıza, ülkemize ve dünyaya, önce sağlık, huzur, barış ve bereket getirmesini diliyorum.”dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.