DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
YILDIZKAYA: YENİ YILDA DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

YILDIZKAYA: YENİ YILDA DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

ABONE OL
31 Aralık 2021 10:24
YILDIZKAYA: YENİ YILDA DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya 2022 Yılı Kutlama Mesajı Yayımladı.

Yıldızkaya mesajında şunları söyledi: Anadolu Bozkırının Parlayan Yıldızı Polatlımızda kıymetli hemşehrilerimizle birlikte yeni bir yılı daha karşılamanın mutluluğunu ve coşkusunu yaşıyoruz.  Şehrimizde ve ülkemizde hep birlikte güzel dileklerle karşıladığımız 2022 yılının Polatlımıza sağlık, barış, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyor; yeni yılda koronavirüs salgınının tamamen sona ermesini, ülkemizin sağlıklı günlerine geri dönmesini diliyorum.

Polatlı Belediyesi olarak her yıl bir önceki yılın üzerine koyarak, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışarak şehrimize hizmet etmeyi; minnet borcu ve şereflerin en büyüğü olarak görüyoruz. Polatlımızı eğitimli, sağlıklı, aydın nesillerin yetiştiği mutlu insanların yaşadığı bir Marka Şehir ve Anadolu Bozkırının Parlayan Yıldızı yapma hedefimize her yıl bir adım daha yaklaşıyoruz. 

Salgına, pandemi sürecine ve ekonomik sıkıntılara rağmen bir çok yeni projeyi hizmete açtığımız, hemşehrilerimizle buluşturduğumuz bir yılı daha hep birlikte geride bırakıyoruz. Kıymetli Hemşehrilerimizden aldığımız destek ve üzerimizden eksik etmedikleri duaları ile 2022 yılında da Polatlımıza değer katmaya, durmadan üretmeye ve çalışmaya devam edeceğiz.

Yeni yılda; yine hep birlikte daha çok çalışacağız.

Yeni yılda; yine şehrimizi ilklerle buluşturacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle; büyük ümitler ve beklentilerle karşıladığımız 2022 yılının sıcak yuvalarımıza bereket, huzur ve mutluluk getirmesi dileğiyle; Dualarımız müşterek, kardeşliğimiz daim, yeni yılımız kutlu olsun.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.