DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI ÇİFTÇİSİNE HİBE DESTEKLERİ ANLATILACAK

POLATLI ÇİFTÇİSİNE HİBE DESTEKLERİ ANLATILACAK

ABONE OL
20 Ocak 2022 09:30
POLATLI ÇİFTÇİSİNE HİBE DESTEKLERİ ANLATILACAK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bugün saat 11.00’da Polatlı Ziraat Odası Toplantı Salonunda, Ankara İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden gelen yetkililer tarafından başvuru süresi 10 Ocak tarihinde başlayan Bireysel Sulama Yatırımlarının ve Kırsal Kalkınmada Uzman Ellerin hibelerle desteklenmesiyle ilgili Polatlı çiftçisine bilgi verilecek. Polatlı İlçe Tarım ve Orman Müdürü Burhanettin Sütçü, “İlgilenen çiftçilerimizi bekleriz.” dedi.
BİREYSEL SULAMA YATIRIMLARININ HİBELERLE DESTEKLENMESİ ANLATILACAK
Tarla içi damla sulama, yağmurlama sulama, mikro yağmurlama sulama ve yüzey altı damla sulama sistemi kurulması, Lineer veya Center Pivot sulama sistemi kurulması, Tamburlu sulama sistemi kurulması, Güneş enerjili sulama sistemi kurulması konularındaki yatırımlarını yüzde 50 hibe ile destekleniyor. Başvurular 10 Ocak – 28 Şubat 2022 tarihleri arasında İl Müdürlüğüne yapılacak. Desteğin detayları bugünkü toplantıda anlatılacak.
KIRSAL KALKINMADA UZMAN ELLERİ HİBELERLE DESTEKLENMESİNİN DETAYLARI ANLATILACAK
2022 yılında kırsal alanda yaşayan/yaşamayı taahhüt eden, meslek yüksekokulları ile üniversitelerin tarım, hayvancılık, ormancılık, gıda ve su ürünleri bölümlerinden mezun kişilerin Ankara’da kırsal alanda uygulayacağı projelere 100 Bin TL hibe veriliyor. Yatırım Konuları: Hayvansal üretime yönelik projeler, Su ürünleri üretimine yönelik projeler,
Bitkisel üretim yönelik projeler, Üretimi yapılan bu ürünleri işlenmesi, depolanması ve paketlenmesine yönelik projeler, Başvurular 10 Ocak – 28 Şubat 2022 tarihleri arasında İl Müdürlüğüne yapılacak. Hibe desteğinin ayrıntıları bugünkü toplantıda Polatlı çiftçisine anlatılacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.