DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
AVCI, UĞUR MUMCU’YU ANDI

AVCI, UĞUR MUMCU’YU ANDI

ABONE OL
24 Ocak 2022 10:49
AVCI, UĞUR MUMCU’YU ANDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, Gazeteci Yazar Uğur Mumcu’nun 29.’ncuölüm yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Özgürlüğü ve hukukun üstünlüğünü savunan cesur kalem Uğur Mumcu’yu saygı ve özlemle anıyoruz” ifadelerini kullandı.

Avcı, ‘’ O’nun Kaleminin Aydınlığını, Bugün Çok Daha İyi Anlıyoruz ‘’

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, gazeteci-yazar Uğur Mumcu’nun 29.’ncu ölüm yıldönümü nedeniyle anma mesajı yayımladı. Avcı, mesajında, ‘’ Aydınlanmanın öncülerinden olan gazeteci- yazar Uğur Mumcu’yu, 24 Ocak 1993’te hain bir saldırı sonucu kaybettik. Yaşamını, toplumun gerçekleri öğrenmesine adayan, doğruların üzerine korkusuzca giden Mumcu, özgürlüğün simgesi, Cumhuriyet’in sesi olmuştur. Onun bir araştırmacı gazeteci, düşünür olarak üstünde durduğu konuların, yaptığı çalışmaların, günümüz için ne kadar aydınlatıcı olduğunu bugün daha da iyi anlıyoruz. Yılmamış, yıldırılamamış tüm Cumhuriyet ve demokrasi şehitlerimize; bizlere kattıkları için teşekkür ediyor, özgürlüğü ve hukukun üstünlüğünü savunan cesur kalem Uğur Mumcu’yu 29’ncu ölüm yıl dönümünde saygı ve özlemle anıyoruz.” İfadelerinde bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.