DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
BAŞKAN ÇEPUR GÜVEN TAZELEDİ

BAŞKAN ÇEPUR GÜVEN TAZELEDİ

ABONE OL
24 Ocak 2022 10:37
BAŞKAN ÇEPUR GÜVEN TAZELEDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Sobacılar Kalaycılar Nalbantlar ve Benzeri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurul Toplantısı Cumartesi günü gerçekleştirildi. Toplantıda seçime tek aday olarak giren mevcut Başkan Cabbar Çepur yeniden Polatlı Sobacılar Kalaycılar Nalbantlar ve Benzeri Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçilerek güven tazeledi.

Genel Kurul Toplantısına Polatlı Belediye Başkan Yardımcısı Salih Tekeli, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, Ankara ve Polatlı’dan sivil toplum kuruluşu temsilcileri, esnaf ve üyeler katıldı.

ÇEPUR, FAALİYET RAPORUNU OKUDU

2018-2019-2020-2021 Yılları Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunu okuyan Polatlı Sobacılar Kalaycılar Nalbantlar ve Benzeri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cabbar Çepur konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Odamızın Olağan Genel Kurul Toplantısını yapmaktayız. Bilindiği üzere bizler küçük sermayesi, elleri ve bedenleriyle çalışan esnaf ve sanatkarlarız. Polatlı’mıza ve Devletimize iyi bir hizmet verebilmek için çaba ve gayret sarf etmekteyiz. Unutulmaya yüz tutmuş mesleklerimizin esnafı az olsa da çağa ve teknolojiye ayak uydurmaya gayret ediyoruz. Ancak odamıza değer katan celep ve besicilerimizin katılımlarıyla üye sayımız artmıştır. Ülkemizin fedakar çalışkan, esnafların her biri geleceğini ve kendi geçimini sağlayabilmek için sabır ve azimle çalışmaktadır. Dileğimiz o ki bundan sonraki çalışmalarımızda hız kesmeden devam edecektir. Göreve ilk geldiğimiz günden beri Üst kuruluşlar, Resmi kurumlar Belediyemiz, Meslek odalarımızla saygı ve hoş görü çerçevesinde ilişkilerimizi devam ettirdik. Göreve geldiğimiz günden bu yana siz değerli üyelerimize daha iyi bir hizmet verebilmek için odamızın yerini değiştirdik. Büro malzemelerimizi ve bilgisayarlarımızı yeniledik. Üyelerimize bilgilendirme mesajı çekmeye devam edeceğiz.”

VERDİĞİMİZ SÖZLERİ YERİNE GETİRDİK

“Geçen dönem verdiğimiz sözleri yerine getirdik. İlk sözümüz, Polatlı’da, yarım asrı dolduran esnaflık ve sanatkarlık yapan devletine karşı her türlü yasal sorumluluğunu yerine getiren, özveri ile mesleğini icra eden fedakar oda üyelerimize ah de vefa örneğini unutmamak için başarı plaketlerini vererek ödüllendirdik. İkinci sözümüz Vergi kaydı olmadan çalışan esnaflarımızı kayıt altına almaktı. Bunun üstüne giderek kayıt altına almaya çalıştık. Anneler gününde ve babalar gününde üyelerimizi unutmadık. Çıraklık Eğitim Merkezi ile beraber hak eden üyelerimize kalfalık ustalık ve usta yetiştirici belgelerini almalarını sağladık. Ustalık belgesi olanlara, ortaokul ve lise diploması almalarına yardımcı olduk. Sosyal Sorumluluk Projesi Kapsamında Mesleki yeterlilik belgesi olmayan, su tesisatçısı ve inşaat boyacılarına, Polatlı Belediyesi Ar-ge ile iş birliği yaparak belgelendirmeyi sağladık. Polatlı Belediye Başkanı Sayın Mürsel Yıldızkaya’ya desteklerinden dolayı , Yönetim ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Besicilik yapan esnaflarımızın fiyat artışı için Kırmızı et birliği başkanı Sayın Yavuz Eker ile birlikte Bakanlık ve üst düzey yöneticileri ile toplantı ve görüşmeler yaptık. Üyelerimize az da olsa fiat artışında yardımcı olduk. Buradan Sayın Yavuz Eker’e teşekkür ediyorum. Çağımızın hastalığı covid 19 kapsamında üyelerimize kolonya, maske dağıtımı yaparak dükkanlarını komple kendimiz dezenfektan makinamızla ilaçlama yaptık. Hasta ve rahatsız olanlara hastanede ve evlerinde yardımcı olmaya çalıştık, Çarşı camiinde Cuma günü, Cuma namazı öncesi maske, kolonya ve seccade dağıtımı yaptık. Bizlere her türlü konuda yardımcı olan maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Ankara Esnaf Ve Sanatkarlar Odalar Birliği başkanı Sayın Mehmet Yiğiner’e ve yönetimine, Başkan vekili aynı zamanda teşkilattan sorumlu başkanımız Sayın Hüseyin Ar’a şahsım ve yönetimim adına teşekkür ediyorum. Covid 19 salgını sebebi ile sokağa çıkma yasağında ,vatandaşlarımızın mağdur olmaması için istisna kapsamında olan esnaflarımızın su, kalorifer, doğalgaz ,inşaat ve besicilerimize izin alarak çalışmalarını sağladık, bu konuda bizlere gece gündüz yardımcı olan, Polatlı kaymakamımız Sayın Murat Bulacak’a, Belediye Başkanımız Sayın Mürsel Yıldızkaya’ya, Polatlı belediyesi zabıta müdürü Sayın Sabri Ünal’a, Polatlı ilçe emniyet müdürü Sayın Şener Derin’e ve Emniyet personeline ,sağlık çalışanlarına ,daire amir ve müdürlerine sonsuz teşekkür ederim.”

HEPİMİZİ BİR AİLE GİBİ GÖRÜYORUM

“Ben bir kardeşiniz olarak göreve geldiğimiz günden beri hepimizi bir aile gibi gördüm. Hepinizin hastalığında, hastanede, mutlu gününde evinde veya düğününde ve doğum günlerinizde hepinizin yanında olmaya gayret ettim. Sevinçler paylaşıldıkça çoğalır. Acılar paylaşıldıkça azalır mantığından yola çıkarak hepinize hizmet etmeye çalıştım. Bu hizmette bizlere her zaman maddi, manevi destek olan Yönetimime, özellikle Başkanlığı devraldığım başkanım aynı zamanda Yönetim Kurulu Üyemiz Mehmet Karaoğlan’a ve Abdullah Eryıldırım’a sonsuz teşekkür ederim. Saygı değer meslektaşlarım, değerli üyelerimiz bu okuduklarım yapmış olduğumuz faaliyetlerden bazılarıdır. Dört yıl hizmet döneminde bunları yapmaya çalıştık. Yeni dönemimizde Aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğimizden hiç şüpheniz olmasın. Olağan Genel Kurul Toplantımızın hepimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor, saygı ve şükranlarımı sunuyorum.”

AYNI KARARLILIKLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Genel Kurul toplantısı dilek ve temenniler kısmında konuşma yapan Polatlı Sobacılar Kalaycılar Nalbantlar ve Benzeri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cabbar Çepur, “Bir yerde değil ,her yerde olmak istersen gönlü güzel insanların gönüllerine ol demiş Mevlana. Sizlerin gönüllerinde olmak çok güzel. Buraya gelerek destek veren tüm gönlü güzel insanlara ,sizlere canı gönülden teşekkür ediyorum. Saygı, sevgi ve hoşgörü çerçevesinde birlik beraberlik içinde ayrıştırmadan, kırmadan kardeşçe hep birlikte odamızı daha iyi yerlere getirmek için buradayız. Çünkü birlikten kuvvet doğar. Rabbim her görevde ,her hizmette mevki, makam ve varlığının emanet şuuru ile hareket edip, liyakat, hakkını elden bırakmayıp gelip geçici görevlerimiz bittiğinde, güzel bir söz ile anılmayı hayırlı ve iyi işler yapmayı nasip etsin. Siz değerli üyelerimizin desteği ile başkan seçilmiştim ve sizden aldığımız güç ve destek ile aynı kararlılıkla önümüzdeki dönemde de bizlere vereceğiniz yetki ile tekrar çalışmaya devam edeceğiz. Şimdiye kadar sahip çıktığımız odamıza sizlerin destek ile sahip çıkmaya devam edeceğimizden hiç şüpheniz olmasın. Hizmetkarı olmaktan onur duyduğumuz kıymetli esnaf ve sanatkarlarımız bu günlerimize, rabbimize sonsuz şükür eder. Odamızı bizlere layık ve emanet ettiğiniz için Siz değerli üyelerimize ve siz değerli misafirlerimize şahsım ve yönetimim adına sonsuz teşekkür eder, şükranlarımı sunarım. Hepiniz sağ olun, var olun, yücelerin yücesi Allah’a emanet olun.” dedi.

YÖNETİM VE DENETİM KURULU BELLİ OLDU

Polatlı Sobacılar Kalaycılar Nalbantlar ve Benzeri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim ve Denetim Kurulu belli oldu. Başkan: Cabbar Çepur. Yönetim Kurulu Asıl Üyeleri; Hasan Cenk Polat, Bülent Çelen, Adem Karaarslan, Recep Sönmez, Oğuzhan Uslu, Yener Çelik. Denetim Kurulu Asıl Üyeleri; Ramazan Şimşek, Taner Eker, Kemal Doğan.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.