DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Avcı, Üç Aylar Başlangıcını ve Regaip Kandilini Kutladı

Avcı, Üç Aylar Başlangıcını ve Regaip Kandilini Kutladı

ABONE OL
2 Şubat 2022 11:53
Avcı, Üç Aylar Başlangıcını ve Regaip Kandilini Kutladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, mübarek üç ayların başlangıcı ve  Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Avcı, ‘’ Manevi bir yenilenme mevsiminin başlangıcı olan mübarek üç aylara ve ilk esintisi olan Regaip Kandili’ne erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Polatlı’lı  hemşerilerimin, partililerimizin ve tüm İslâm aleminin Regaip Kandilini kutluyorum. Mübarek üç ayların ve Regaip gecesinin şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa rahmet, bereket ve huzur getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.’’ İfadelerinde bulundu.

Avcı, ‘’ İnsanlığa ihsan kapılarının açıldığı gece hayırlara vesile olsun ‘’

Mübarek üç ayların başladığı ayın Regaip Kandili ve Miraç Kandili olarak bilinen iki geceyi barındırdığı hususiyetine dikkat çeken Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, ‘’ Yüce Yaradan’ın pek çok ihsanına şükür gecesi olan manevi değeri yüksek, bu önemli gecede, ailemize, milletimize ve tüm insanlığa karşı görev ve sorumluluklarımızın olduğunu bir kez daha hatırlamalı, kandillerimizin özüne yakışır şekilde vicdan muhasebesi yaparak kendimizi sorgulamalı, yanlış ve kusurlarımızdan dönme konusunda çaba sarf edip, küslük ve dargınlıklara son vererek, bu anlamlı günün, barışa, dostluğa, kardeşliğe vesile olması için üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz.’’ dedi.

Avcı, ‘’ Toplumsal Barış, Huzur ve Dayanışma Dileklerimle ‘’

Avcı, mesajında ‘’ Regaip Kandili, başta mübarek Ramazan ayı olmak üzere 3 ayların da müjdecisidir.

Bu aylar öncelikle kendi iç huzurumuz, sonra da toplumsal huzur, barış, kardeşlik ve dayanışma duygularının pekiştirilmesi açısından çok önemlidir. Regaip kandilinin de bu anlamda, toplum hayatımızda çok özel bir önemi ve vazgeçilmez bir yeri vardır. Bu duygular içinde bütün İslam aleminin Regaip kandilini tebrik ediyor, birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı, bütün hemşehrilerimin ve İslam aleminin, insanlığın barış ve huzur içinde olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.