DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI BELEDİYE BAŞKANI MÜRSEL YILDIZKAYA’NIN REGAİB KANDİLİ KUTLAMA MESAJI
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • POLATLI BELEDİYE BAŞKANI MÜRSEL YILDIZKAYA’NIN REGAİB KANDİLİ KUTLAMA MESAJI

POLATLI BELEDİYE BAŞKANI MÜRSEL YILDIZKAYA’NIN REGAİB KANDİLİ KUTLAMA MESAJI

ABONE OL
3 Şubat 2022 11:08
POLATLI BELEDİYE BAŞKANI MÜRSEL YILDIZKAYA’NIN REGAİB KANDİLİ KUTLAMA MESAJI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bereketi ve mağfireti ile İslam alemini kuşatan; sevginin, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin vücut bulmasına vesile olan mübarek Regaib Kandiline erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Üç aylarla beraber bu gece idrak edeceğimiz Regaib Kandili, Türk İslam Âlemi tarafından her yıl olduğu gibi yine sevinç ve hoşgörü içerisinde karşılanacaktır. 
Tövbe etmenin, manevi arınma ve kendini yenilemenin müjdecisi olan Regaib Kandili; biz Müslümanlar için kendimizi sorgulamaya ve dinimizin manevi ikliminde gönül huzuru, istikamet ve öz güven kazanmaya, ihtiraslarımızı dizginleyip menfaat ve çekişmelerden uzak kalmaya bir fırsat olacaktır. Hep birlikte bu mübarek zaman dilimini fırsat bilerek, yüce dinimizin bizden istediği, sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının kurulmasına, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine, insanî ve ahlâkî meziyetlerin yaygınlaşmasına gayret göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle af ve merhametin müjdecisi Regaib Kandilimizi tebrik ediyor, başta hemşehrilerimiz olmak üzere tüm İslam alemine ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Dualarımız müşterek, kardeşliğimiz daim, Regaib Kandilimiz mübarek olsun.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.