DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
İSTİKLAL MADALYALILARDAN KIYMAZ’A ZİYARET

İSTİKLAL MADALYALILARDAN KIYMAZ’A ZİYARET

ABONE OL
8 Şubat 2022 16:37
İSTİKLAL MADALYALILARDAN KIYMAZ’A ZİYARET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı İstiklal Madalyalılar Derneği Başkanı Burhan Koyaş ve Başkan Yardımcısı Sezai Kula Polatlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertuğrul Kıymaz’ı makamında ziyaret ettiler.

Polatlı İstiklal Madalyalılar Derneği Başkanı Burhan Koyaş ve Başkan Yardımcısı Sezai Kula yaptıkları ziyarette; Başkan Ertuğrul Kıymaz’a, İstiklal Savaşı’nda gösterdikleri üstün mücadele sonucu Polatlı ve Haymana İlçelerinde İstiklal Madalyası verilen 1350 Gazimizin yeniden hatırlanması için yaptıkları çalışmaları dile getirdiler. Polatlı ve Haymana’nın Gazilik ünvanı alması için çalışmalar yaptıklarını belirten gazilerimizi Başkan Kıymaz’a derneğe ait olan şapka hediye ettiler.

KIYMAZ: GAZİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDA VE DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Kıymaz; “Öncelikle geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Polatlı İstiklal Madalyalılar Derneği Başkanı İhsan Edip Doğan amcamızı saygı ile anıyorum. Polatlı’mız çok önemli ve değerli bir insanını kaybetti. İhsan Edip amcamız yaşayan bir tarihti. Allah gani gani rahmet eylesin.” Sözlerine yer verdi. Başkan Kıymaz konuşmasının devamında; “Bizleri ziyaret eden siz kıymetli ağabeylerimizi burada görmekten onur duydum. Rahmetli İhsan Edip Doğan amcamızdan bayrağı devralan Burhan Koyaş Başkanımıza ve yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diliyorum. Bizleri ziyaret ettikleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz de vatanımıza hizmet etmiş gazilerimizin her zaman yanında ve destekçisi olacağız. Vatan topraklarını savunmak için canını hiçe sayan ve bu uğurda hayatını kaybeden şahitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Gazilerimize de uzun ömürler diliyorum. “dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.