DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
KIYMAZ: ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ

KIYMAZ: ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ

ABONE OL
9 Şubat 2022 16:19
KIYMAZ: ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği (ANKESKOB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Polatlı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertuğrul Kıymaz, yönetimiyle birlikte geçtiğimiz ay gerçekleştirdikleri olağan genel kurul ile Polatlı Elektrik Elektronik Teknisyenleri ve Esnaf Odası yeni Başkanı seçilen Levent Kurşun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Polatlı Elektrik Elektronik Teknisyenleri ve Esnaf Odası Levent Kurşun’a hayırlı olsun temennisinde bulunan Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği (ANKESKOB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Polatlı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertuğrul Kıymaz “Genel Kurul toplantısıyla esnafın güvenini kazanarak Polatlı Elektrik Elektronik Teknisyenleri ve Esnaf Odası yeni başkanı seçilen Levent Kurşun’u tebrik ediyor hayırlı olsun diyorum. Dün olduğu gibi bugün ve daima esnafımızın yanındayız.” dedi.

KURŞUN: ESNAFIMIZIN SORUNLARINA ÇARE OLACAĞIZ

Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği (ANKESKOB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Polatlı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertuğrul Kıymaz’a ziyaretten ötürü teşekkür eden Polatlı Elektrik Elektronik Teknisyenleri ve Esnaf Odası Levent Kurşun, “Ertuğrul Kıymaz Başkanımıza ziyareti için çok teşekkür ediyorum. Kendisi esnafımızın her zaman yanında. Bizimde temel hedefimiz, mesleki problemlerimizin çözümüne katkı sağlamak, meslektaşlarımızın taleplerine hızlı ve akılcı cevap verebilmektir. Mesleğimizin ve meslektaşlarımızın saygınlığının artırılması ve sosyal olarak da var olabilmesini sağlamaktır.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.