DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
AİLE YAŞAM MERKEZİNDE SAĞLIKLI BESLENME SEMİNERİ

AİLE YAŞAM MERKEZİNDE SAĞLIKLI BESLENME SEMİNERİ

ABONE OL
16 Şubat 2022 10:18
AİLE YAŞAM MERKEZİNDE SAĞLIKLI BESLENME SEMİNERİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaptığı birçok etkinlik ve kurslar ile insan odaklı hizmet veren Ankara Büyükşehir Belediyesi Polatlı Aile Yaşam Merkezinde 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle Aşk; “Sağlıklı Beslenme İle Güzeldir” semineri düzenlendi. Katılımcılara Ankara Büyükşehir Belediyesi Beslenme Danışmanı Betül Akcar tarafından sağlıklı beslenme ve zayıf görünme tüyoları anlatıldı. Ankara Büyükşehir Belediyesi Polatlı Aile Yaşam Merkezi İdarecisi Tayibe Koçoğlu, bu tür seminerlerin devam edeceğini belirtti.

AKCAR: ÖNEMLİ OLAN DİYET DEĞİL, SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE DOĞRU ADIMLARI UYGULAYARAK BESLENMEKTİR

Seminer hakkında bilgi veren Ankara Büyükşehir Belediyesi Beslenme Danışmanı Betül Akcar, “Bugün burada bulunan hanımefendilere, beyefendilere, çocuklara, sağlıklı beslenmenin önemini anlattık. Pandemi döneminde sağlık beslenmek için nelerin yapılması gerektiği hakkında konuştuk. Kilolu katılımcılarımızı neleri yemeleri ve yememeleri konusunda aydınlattık. Önemli olan diyet değil, sağlıklı bir şekilde doğru adımları uygulayarak beslenmektir. Çok güzel ve verimli bir çalışma oldu. Bundan sonra da sağlıklı beslenerek kilo verme tekniklerine ilişkin buradaki danışanlarımla beraber ileriye dönük çalışmalar yaparak bunu çözeceğimizi düşünüyorum. Bunların dışında çocuklarda da aynı şekilde beslenmelerinde yapılan hatalar, bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek için neler yapmalıyız, bunlardan da bahsettik. Burada özellikle metabolizması yavaş çalışan hanımlar ile de görüşerek onların metabolizmalarını nasıl hızlandırabilecekleri konusunda bilgiler verdik. Çok verimli ve başarılı bir seminer gerçekleştirdik. Katılan ve tüm emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” dedi.

KOÇOĞLU: ÇOK GÜZEL VE FAYDALI BİR SEMİNER OLDU

Programların devam edeceğini belirten Ankara Büyükşehir Belediyesi Polatlı Aile Yaşam Merkezi İdarecisi Tayibe Koçoğlu, “Vatandaşlarımızın nasıl sağlık beslenecekleri konusunda fikir sahibi olmalarını istedik. Çok güzel ve faydalı bir seminer oldu. Ankara Büyükşehir Belediyesi Beslenme Danışmanı Betül Akcar bilgileri çok güzel aktardı. Bu gibi seminerlerimiz devam edecek. Etkinlik ve seminerlerimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.