DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
BAŞKAN KIYMAZ’DAN TERZİLER VE EMLAKÇILAR ZİYARETİ

BAŞKAN KIYMAZ’DAN TERZİLER VE EMLAKÇILAR ZİYARETİ

ABONE OL
16 Şubat 2022 11:26
BAŞKAN KIYMAZ’DAN TERZİLER VE EMLAKÇILAR ZİYARETİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği (ANKESKOB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Polatlı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertuğrul Kıymaz, yönetimiyle birlikte olağan genel kurul ile Polatlı Terziler Konfeksiyoncular ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Necati Özdağ ve Polatlı Şehiriçi Taşıyıcılar ve Emlakçılar Esnaf Odası başkanlığına seçilen Mustafa Akkaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

KIYMAZ: KAPIMIZ 7/24 AÇIK

Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği (ANKESKOB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Polatlı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertuğrul Kıymaz ilk olarak Polatlı Terziler Konfeksiyoncular ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Necati Özdağ’ı ziyaret etti. Kıymaz, hayırlı olsun ziyaretinde yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; “Polatlı Terziler Konfeksiyoncular ve Tuhafiyeciler Odası başkanlığına seçilen Necati Özdağ kardeşimi tebrik ediyorum. Pandemiden dolayı esnafımız zor zamanlardan geçiyor. Polatlı Esnaf  ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi olarak  her daim esnafımızın yanındayız. Ben kendimde bu odaya kayıtlı üyeyim. Üye kardeşlerimizin sorun ve sıkıntılarını da yakından biliyorum. Kapımız sizlere her daim sonuna kadar açık.”

ÖZDAĞ: BAŞKANIMIZ HER ZAMAN ESNAFIMIZIN DERDİNE DERMAN OLMUŞTUR

Ziyaretlerinden dolayı Başkan Kıymaz ve yönetimine teşekkür eden Polatlı Terziler Konfeksiyoncular ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Necati Özdağ, “Ertuğrul Kıymaz başkanımız her zaman esnafımızın derdine derman olmuştur. Hangi esnaf kardeşimiz  kooperatifin kapısını çalsa geri çevirmez.  Esnafımızın sıkıntılarını yakından bilir. Her zaman desteğini yanımızda hissettik” dedi.

ALLAH UTANDIRMASIN

Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği (ANKESKOB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Polatlı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertuğrul Kıymaz ve yönetimin bir sonraki adresi Polatlı Şehiriçi Taşıyıcılar ve Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Akkaya oldu. Ziyarete ilişkin konuşan Kıymaz “Mustafa Akkaya  ve ekip arkadaşlarına hayırlı olsun dilekleriyle geldik. Allah utandırmasın. Esnaf arkadaşlarımız ile esnaf kefalet kooperatifi iç içedir. Bunu daima göz önünde tutuyoruz. Kapımız 7/24 açık.” dedi. Polatlı Şehiriçi Taşıyıcılar ve Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Akkaya  ziyaretlerinden dolayı Polatlı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertuğrul Kıymaz ve yönetimine teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.