DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
BY MISTIK SHOW ÇOCUKLAR İÇİN PERDELERİNİ AÇMAYA DEVAM EDİYOR

BY MISTIK SHOW ÇOCUKLAR İÇİN PERDELERİNİ AÇMAYA DEVAM EDİYOR

ABONE OL
17 Şubat 2022 19:23
BY MISTIK SHOW ÇOCUKLAR İÇİN PERDELERİNİ AÇMAYA DEVAM EDİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Belediye Tiyatrosu; Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’nın desteği ile tüm çocuklara özel olarak hazırlanan ‘By Mıstık Show’ adlı yeni oyunuyla çocuklar ve aileler için perdelerini açmaya devam ediyor. UNESCO Somut Olmayan Kültürel Miras Taşıyıcısı ve Polatlı Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Yeşilyurt tarafından 13 Eylül Kültür Merkezi’nde sahneye konulan oyun bir Meddah’ın çocukluk anılarını eğlenceli ve ilgi çekici bir dille seyircilere anlatıyor. By Mıstık Show’un içerisinde yer alan öğretici ve komik öğelerle vakit geçiren çocuklar, bir ağızdan söylenen şarkılarla doyasıya eğleniyor. Polatlı Belediye Tiyatrosu Ekibi Şubat Ayı’ndan bu yana By Mıstık Show ile düzenlediği 20 farklı seansta toplam 10 Bin öğrenci tarafından ücretsiz olarak izlendi.

20 SEANSTA 10 BİN ÖĞRENCİ ÜCRETSİZ OLARAK İZLEDİ

Hafta başından bu yana Ruhiye İrfan Yurtseven İlkokulu, Cumhuriyet İlkokulu, Şehitlik İlkokulu, Atatürk İlkokulu, Sakarya İlkokulu öğrencileri için perdesini açan By Mıstık Show; önümüzdeki hafta itibariyle Polatlı İlkokulu, İnkılap İlkokulu, Mıhçıoğlu İlkokulu, Şehit Abdullah Erkmen İlkokulu ve Ay Yıldız Koleji öğrencileri ile buluşacak. Aralıksız süren gösterilerin yanı sıra Polatlı Belediye Tiyatrosu Mart Ayı itibariyle yeni hazırladığı geleneksel karagöz oyunu, müzikli çocuk oyunu ve komedi yetişkin oyunu ile Polatlılı tiyatro severler için perdelerini açmaya devam edecek. Ücretsiz olarak sergilediği başarılı oyunlar ile vatandaşların beğenisini toplayan Polatlı Belediye Tiyatrosu Kaşgarlı Mahmut Konağı içerisinde belediyeye bağlı uzmanlar eşliğinde drama ve tiyatro çalışmalarını sürdürüyor. Tiyatro oyunları içerisinde yer almak, tiyatro ve drama eğitimlerine katılmak isteyen vatandaşlar Polatlı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne veya Kaşgarlı Mahmut Konağı’na şahsen başvuruda bulunabilirler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.