DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
AK PARTİ’DEN GENÇLİK BULUŞMASI

AK PARTİ’DEN GENÇLİK BULUŞMASI

ABONE OL
22 Şubat 2022 11:50
AK PARTİ’DEN GENÇLİK BULUŞMASI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Polatlı Gençlik Kolları tarafından gençlik buluşması düzenlendi. AK Parti Gençlik buluşmasına AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Ak Parti Polatlı İlçe Başkanı Aysel Demir, AK Parti Gençlik kolları Başkanı Abdullah Özker, AK Parti Polatlı İlçe yönetimi ve gençler katıldı. Gençlerle ülke üzerine sohbet eden ve taleplerini dinleyen AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, gençlerin sorularını yanıtladı.

ÖZKER: GENÇLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ

Gençlik buluşması hakkında konuşan AK Parti Polatlı Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Özker, “Programımıza katılan Ankara Milletvekilimiz Zeynep Yıldız ve bu programa en büyük desteği sağlayan İlçe Başkanım Aysel Demir hanımefendiye çok teşekkür ediyorum. İkincisini düzenlediğimiz gençlik buluşmasında ilçe gençliğimizin genç milletvekillerimizle bir araya gelmesi, onlarla sohbet edebilmesi ve gündeme dair konular üzerine istişarelerde bulunabilmek bizler için önemli. Katılım sağlayan gençlerimiz için çok verimli bir buluşma oldu. Devamını sağlayacağımız programımıza ilçemizde bulunan bütün gençlerimiz her zaman davetlidir.Bizler gençlik için buradayız ve gençlerimizin her zaman yanında olacağız.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.