DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
ÖZTÜRK: MİLLETİMİZİN HUZURU VE REFAHI İÇİN BU YOLA KOYULDUK

ÖZTÜRK: MİLLETİMİZİN HUZURU VE REFAHI İÇİN BU YOLA KOYULDUK

ABONE OL
22 Şubat 2022 11:47
ÖZTÜRK: MİLLETİMİZİN HUZURU VE REFAHI İÇİN BU YOLA KOYULDUK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeniden Refah Partisi Polatlı İlçe Başkanlığı 2. Olağan genel kurulu dün Güldeste Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Tek adaylı gidilen seçimde atama ile başkanlık görevini yürüten Muzaffer Öztürk seçimle başkanlığını tazeledi. Kongreye Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Aşıla, Yeniden Refah Partisi Ankara İl başkanı İsmail Baykal, Ankara il yönetimi,  çevre ilçe teşkilat başkanları, Siyasi partilerin temsilciler,i esnaf odaları başkanları, muhtarlar ve partililer katıldı.

Kongrenin açılış konuşmasını  yapan  Yeniden Refah Partisi Polatlı İlçe Başkanı Muzaffer Öztürk   vatandaşın derdinin siyaset olmadığına dikkat çekerek ülke ekonomisine değindi. Öztürk konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Hak Ve Adaleti Önce  ahlak ve maneviyat diyerek yola koyulduk. Davamız Sultan Abdülhamit’in  davasıdır. Geçici hevesler   makam mevki koltuk sevdalısı olmadık. İblisi içimizi sokmadık. Makamlar geçidir makam bittikten sonra saygınlığımızda biter makam ve koltuk sevdasını hiç önemsemedik. Bizler önce Allah Rızasını kazanmak milletimizin hayrına çalışmak hizmet için bu yoldayız. Milletimize garsonluk yapmak için bu yola koyulduk.  Bizler yıkan ayrıştırmak ötekileştirmek suçlamak küçümsemek için değil din dil ırk mezhep  zengin  fakir ayrımcılığı yapmadan milletimizin huzuru refahı  için bu yola koyulduk. Öyle bir zaman içindeyiz ki maneviyatımız elimizden alındı.  Önce ahlak ve maneviyat yoksa siyaset yapmak çok kolay.”

BU ORTAMI SAĞLAMAK İÇİN BU YOLDAYIZ

“Bu milletin karnı aç  siyaset yapma değil ekonomi çökmüş, sokakta vatandaşımız yüzü gülmez olmuş siyaset yapma zamanımı?  Derdimiz halkımızın huzuru ferahı. Bu ortamı sağlamak için bu yoldayız.  Adalet kalmamış hep güçlünün yanında olunmuş millilik yerlilik yerine elin gavuruna muhtaç olmuşuz, çiftçimiz  köylümüz bitirilmiş, esnafımız kepenk  kapatır hale getirilmiş, israfçılık diz boyu olmuş. Siyaset yaparız bayrağımız için halkımızın refahı için ezanımız için milletimiz için yaparız.”

BAYKAL: GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATIP SIKMADIK EL ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ

Daha sonra kürsüye çıkarak bir konuşma gerçekleştiren Yeniden Refah Partisi Ankara İl Başkanı İsmail Baykal, “Bugün burada hep birlikte bir demokrasi şöleni yaşıyoruz. Bu dava kutsal bir davadır. Bu dava 1969 yılında rahmetli Erbakan hocamızın öncülüğünde bağımsızlar hareketi olarak başlamıştır. Ve nihayetinde milli görüş Milli Nizam Partisiyle de Türk siyasi tarihine girmiştir. Bu davada tabi ki ter dökeceğiz. Tabi ki çalışacağız. Boşa konuşmayacağız. Gecemizi gündüzümüze katıp sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayacağız. Mili Görüş uzun dönem içerisinde geçirdiği onca parti sürecinde bile kapatılırken asla ve asla sekteye uğramadı. Milli görüşçüler bu ülkede ne zaman görev verilirse görev başında oldular ve Allah rızası için siyaset yaptılar.” dedi.

AŞILA: BİZ NE ZAMAN GÖREVE GELDİYSEK BU MİLLETİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜK

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı kongrede Milli Görüş hareketinden bugüne Türkiye’yi özetleyerek Genel Başkan Fatih Erbakan’ın selamını iletti. Aşıla, “Polatlımızın 2’nci olağan genel kurulu Polatlı’mıza Ankara’mıza ülkemize İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum. Bundan 3 yıl önce biz varız diyerek yola çıktık. 81 il 922 ilçede teşkilatlarımızı  kurduk. Ardan 1 yıl bile geçmeden belki de Cumhuriyet tarihinde  hiçbir siyasi partinin ulaşamayacağı 50 bin kişi ile  büyük kongremizi gerçekleştirdik. Yargıtay’da  resmi kayıtlı 200 bine yakın üyemiz var. En önemli çalışmamız olan  Sandık çalışmalarımıza son bir yılda  büyük önem verdik. 200 bin sandığın  3/2 ‘sini  Baş müşahitlerimizi tespit ettik. Kongrelerimizin  sloganımız  hazırız neye ?  Türkiye’yi yönetmeye Dünya’yı değiştirmeye hazırız.   Türkiye’nin  evet. Şuanda ülkemizin ve dünyanın geldiği durumu hepiniz görüyorsunuz.  Dünyanın ve bütün insanlığın acilen hakkı üstün tutan kadrolara ihtiyacı  var  ve bu kadrolar Elhamdülillah bu salonda .  Biz onlardan farklıyız biz cek cak edebiyatı yapmıyoruz.  Biz ne zaman göreve geldiysek bu milletin yüzünü güldürdük” dedi.

YÖNETİM KURULU BELLİ OLDU

Yeniden  Refah Partisi Polatlı ilçe teşkilatı 2’nci olağan genel kurulda göreve seçilen isimler şu şekilde: Yeniden  Refah Partisi Polatlı ilçe Başkanı: Muzaffer Öztürk. Yönetim Kurulu Asıl Üye Aday listesi; Aytekın Yıldız , Aytek Uludağ, Murat Efeoğlu, Yılmaz Tekneli, Celal Alver, Ferudun Sürer, Eyüp Koyuncu, İsmet Yazıcı, Eyyüp Kaplan, Mustafa Sevınç, Ramazan Altun, Adem Akdoğan, Duran Çelık, Lütfi Duvarcı, Bilal Can Tekın, Ali Çevikdal, Hasan Uçar, Burhan Özdemir, Sırrı Tamer, Yusuf Yazıcı, Murat Kılıç.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.